top of page

Ekipa Katja Dance Company na poti v Portorož

Nocoj se naša ekipa odpravlja proti obali, natančneje v Portorož, kjer bomo sodelovali v sklopu predavanj in aktivnosti na kongresu ADMA (19.─21. 5. 2022), ki je osrednji letni dogodek za vse, ki delujete na področju poslovne podpore.


Katja Vidmar bo v četrtek izvedla predavanje "Je pravopis res tako zapleten?" saj je po poklicu profesorica slovenščine, obenem pa plesna učiteljica, koreografinja in ustvarjalka.

Da bo kongres plesno obarvan, bo nastopila na odru s plesalko Saro Brčvak ob Mariu Galuniču, s katerim sta sodelovala že pred kakimi 25 leti. Uprizorili bomo točko iz dobrodelne multimedijske plesne predstave Življenje je vrednota, ter dve novi točki, ki sta nastali v okviru novega plesnega projekta z delovnim naslovom "The Book!".


Prav gotovo bo zelo zabavno tudi na Katjini petkovi Plesalnici, kjer se bomo dodobra razgibali, ter se naučili letošnji "ADMA ples", ki je prav za vse in vsakogar.


Katja bo tudi poskrbela za ogrevanje pred petkovim dobrodelnim jutranjim tekom, popoldne ob

16:15 pa se v dvorani Evropa Grand hotela Bernardin veselimo projekcije plesnega filma Življenje je vrednota - The movie!. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni ustanovi Mali vitez - fundaciji za pomoč mladim, ki so preživeli raka.


Albert se bo tokrat držal fotoaparata, saj bo stopil v čevlje uradnega fotografa kongresa ADMA.


Pred nami so zanimivi dnevi, sama pozitiva! Se vidimo!



23 views0 comments
bottom of page