top of page
Dancing on a Cliff

DRUŽABNI PLESI

Radi poslušate glasbo in vas mika, da bi znali tudi zaplesati nanjo? Se spomnite plesnih vaj, pa se ne spomnite korakov? Se želite povezati s svojim/svojo partnerjem/partnerico in preživeti vsaj uro in pol na teden v gibanju in prijetni družbi, kjer se tudi nasmejemo in družimo?

  • Začetni tečaj

Pridružite se nam na začetnem tečaju družabnih plesov, na katerem bomo obnovili osnovne plesne korake standardnih in latinskoameriških plesov, jih nadgradili še z novimi in uživali ob preplesavanju.

  • Nadaljevalni tečaj

Ste plesali ali pa si želite spet plesati? Znate osnovne korake standardnih in latinskoameriških plesov, pa bi želeli svoje znanje še nadgraditi, se družiti, preplesavati in se povezati? Pridružite se nam na nadaljevalnem tečaju in uživajte z nami v prijetnem plesnem vzdušju.

Kdaj: termini po dogovoru (90 min)

Kje: Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
 

Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.​

Opomba: Program se bo izvajal ob zadostnem številu prijavljenih.

Informacije: katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.

bottom of page