Sponzorji in podporniki

Brez podpore v umetnosti ne gre, zato bi se še posebej radi zahvalili in izpostavili podjetja, ustanove  in posameznike, ki so nas poslušali, nas slišali in razumeli ter nam pomagali s svojim prispevkom. Če bi se jim želili pridružiti tudi vi z vašim sodelovanjem in podporo, nam prosimo pošljite kratko sporočilo.

Netica d.o.o.

Učinkovite rešitve. Zanesljiva podpora. Predani ljudje. Netica že vse od svojega nastanka sledi svojemu družbenemu poslanstvu reševati težave in s svojim znanjem in prepričanjem, da lahko s skupnimi močni, odločno voljo in jasnim ciljem premikamo meje nemogočega. 
Kot mladi start up smo pred 10 leti začeli orati ledino poslovne analize in podatkovne znanosti. Zavedamo se, da tudi še tako dobra ideja in poslanstvo nista dovolj. Potrebno so delo, vztrajnost in ljudje, ki ti na tvoji poti priskočijo na pomoč; z nasvetom, znanjem ali pa finančno pomočjo.

S to miselnostjo dijakom in študentom nudimo praktično pridobivanje znanja,  v sodelovanju s slovenskim poslovnim inkubatorjem LUI mentoriramo mlade podjetniku na njihovi poslovni poti. Vsako leto izberemo tudi enega izmed številnih izvirnih slovenskih umetnikov, čigar dela z osebno noto namenimo našim poslovnim partnerjev. 
Življenje je vrednota. V to globoko verjamemo tudi v Netici. Katja Vidmar nas je prepričala s svojo neverjetno pozitivno energijo, poslanstvo predstave ''Življenje je vrednota'' pa v sebi skriva moč posameznika in množice, da pomaga zbirati sredstva za vse tiste, ki jim je življenje vrednota, pa se zanj vsakodnevno bojujejo z rakom. 
V Netici smo ponosni, da lahko prispevamo in s tem pomagamo ekipi Katja Dance Company, da tako plemenito poslanstvo tudi uspešno uresniči. 
Življenje je vrednota. Bodi življenje. 

Cvetličarna Helena Novak Celje

Screen Shot 2018-10-17 at 09.16.47.png
79. Dvorana Izola 1.jpg

Parada plesa

Spletni medijski pokrovitelj

Parada plesa

Spletni medijski pokrovitelj

80. Lendava_grb_z napisom_CMYK.jpg
82. IZOLA TC.jpg
81. Obcina Izola.jpg

Spletni medijski pokrovitelj predstav je Parada plesa

Tel. +386 41 649 599

katjadanceco@gmail.com

Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

Studio:

Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana

© since 2017  Katja Dance Company.