top of page

GDPR - PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

V Katja Dance Company, Katja Vidmar s.p., Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.  

  • Vaše osebne podatke bomo uporabljal izključno za pošiljanje e-novic s koristnimi informacijami in zanimivostmi o ponudbi plesnega studia in plesnih produkcijah Katja Dance Company - do dvakrat (2) mesečno.

  • Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja. 

  • Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam.


Osebni podatki, ki jih Katja Dance Company pridobi, so:

  • ime in priimek

  • elektronski naslov

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno. 


V Katja Dance Company lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.  

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate: 

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-sporočili. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.

  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov katja.danceco@gmail.com

  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov katjadanceco@gmail.com

  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov katjadanceco@gmail.com.

Več informacij na:
Katja Dance Company, Katja Vidmar s.p., Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani, +386 41 649 599 katjadanceco@gmail.com
www.katjadancecompany.com

bottom of page