top of page

FOTOGRAFIJA IN VIDEOPRODUKCIJA

Potrebujete portretno fotografijo zaposlenih za vašo spletno stran, objavo v letnih poročilih, na socialnih medijih ali za drug namen in priložnost vašega podjetja?
Morda organizirate dogodek, ki bi ga veljalo ohraniti na sliki ali filmu?
Bi želeli doživeti intimni trenutek s kamero v spomin na vašo drznost in lepoto?
Potrebujete video predstavitev vašega delovanja?
Hitro, kvalitetno in cenovno ugodno izvedemo fotografiranje na vaši željeni lokaciji.
Javite nam vaše želje.

KDC fotografija video.png

TEAM

Albert in Boštjan sta 10. septembra 2021 v prostorih Katja Dance Company skupaj razstavljala svoja dela, katera so nastala v okviru 5-letnega plesnega delovanja KDC predstav Življenje je vrednota in Project X.

Skupaj sta posnela tudi plesni film Življenje je vrednota - The movie!, ki je bil posnet v Grand Hotelu Union Ljubljana v COVID času, ko plesalci niso mogli izvajati predstave. 

DSC01757_.jpg

ALBERT PODREKAR

Rojen v mestu Augsburg  v Nemčiji.

Glede na vpletenost v svet plesa pridobiva priložnosti, da umetniški svet okoli sebe vidi in dokumentira s fotografskim aparatom. Še posebej ga pritegnejo globoka čustva in zamaknjenost, v katero zapadejo plesalci. Navdušen plesni fotograf, ki svoje delo razvija predvsem na področju portretne fotografije, spogleduje pa se tudi z boudoir-jem, z geometričnimi liki in arhitekturo in se igra s kontrastnimi barvnimi eksperimenti žanra pop-art. 

Boštjan Banfi.jpeg

BOŠTJAN BANFI

F1 FZS, EFIAP, PPSA
Rojen v Murski Soboti. Fotoaparat v roke prime že kot osnovnošolec, čeprav prvi resen stik s fotografijo naredi po letu 1994, ko si v New Yorku kupi svoj prvi fotoaparat. Član Fotokluba Ljubljana postane leta 2015. Njegova strast je črno-bela fotografija, primarno ulična fotografija, portreti, tudi abstrakcije, pred leti koncerti, zadnje čase se poskuša tudi v akt fotografiji.

Razstava foto.png
bottom of page