top of page
Ekipa iz snemanje Union.jpg

VIDEOTEKA

Oglejte si plačljive vsebine in tako podprite naše delovanje.

V novem obdobju, ko so odri morali zapirati svoja vrata, je za vse uprizarjajoče umetnike zazevala velika praznina prostora in okolja, kjer prikazujemo in pripovedujemo naše umetniške zgodbe. Z namenom, da lahko še naprej ohranimo stik z gledalci, pa čeprav neoseben, si štejemo v veliko čast, da nas spustite preko malih ekranov v svoje dnevne sobe in nam tako namenite vašo pozornost in čas ter nas z ogledom plačljivih vsebin podprete v našem delovanju, da tako pokrivamo stroške produkcije, vaj in vsega, kar spada zraven. Ogled videa preko malih in velikih ekran je dodatna komplementarna ponudba naše male plesne hiše in morda odpre vrata do nas vsem tistim, ki nas morda na drugačen način ne morejo spoznati. 
Vabimo vas, da si naše video stvaritve pogledate in morda doživite novo dimenzijo pogleda našega ustvarjanja. Ker smo na tem področju še novi, bomo veseli vaših vzpodbudnih besed in komentarjev, mi pa se bomo potrudili, da vam pričaramo lep večer. Iskrena hvala!

Življenje je vrednota - The movie HD
54:12
Katja Dance Company

Življenje je vrednota - The movie HD

Pandemija COVID se je razširila globalno in nas umetnike in nastopajoče po celem svetu močno prizadela, Kako preživeti, kako nadaljevati s tem, kar tako ljubimo? Oblikovala se je nova skupina ljudi, v spomin na preteklost in opomin prihodnjosti. Z namenom, da zapustimo nekaj prihodnjim rodovom in večni spomin nesemo s seboj. Življenje je vrednota - The movie omogoča gledalcem, da vidijo našo zgodbo in zgodbo mnogih po celem svetu. Film je možno podnasloviti ali sinhronizirati in bo tako na voljo za ogled v projekcijskih dvoranah, kot tudi na spletnih platformah za najem ali nakup. Film smo opremili tudi s kretanjem za gluhe gledalce. Ponosni smo na ta projekt, saj nas je spodbujal skozi težke čase. Predstava je bila izglasovana za Naj plesni dogodek leta 2019 v okviru Naj plesne zvezde po glasovanju bralcev portala paradaplesa.si med kar 33.000 glasovi. Del izkupička predstav doniramo ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Plesalke in plesalci: Katja Vidmar, Peter Capuder, Mira Marič, Špela Dolinar, Živa Stanovnik Capuder, Tim Lončar, Katarina Gregorič, Kristina Sicherl, Zala Lazar, Sara Brčvak, Ana Belac, Petra Ramovš, Ana Mužič, Kristi Kruusmaa Avtorica, koreografija, scenarij, vezno besedilo, izbor glasbe: Katja Vidmar Luči: Matej Šarf Kamera: Albert Podrekar Boštjan Banfi Fotografija, projekcija, obdelava filma in produkcija: Albert Podrekar Častna pokroviteljica: Vlasta Nussdorfer Pokrovitelj: Grand hotel Union Ljubljana Spletni medijski pokrovitelj Parada plesa
bottom of page