top of page

Zaplesali smo v novo sezono - naravnost noro!

Updated: Dec 14, 2022

Prvi šolski dan, prvi plesni nastop in prvo plesno rajanje v novi plesni sezoni 2022 - 2023. Danes zjutraj smo popeljali vrtčevske in šolske otroke osnovne šole Podgore Kuteževo blizu Ilirske Bistrice z glasbo in plesom po svetu.

In ker je naša Katja danes prav tako pričela s poukom, saj je v svojem profesionalnem življenju profesorica slovenščine, je danes svojo premiero med otroci doživela naša Sara Brčvak (več o Sari).

Plesna animacija za otroke je nastala skupaj z legendarnim Marjanom Uljanom (več o Marjanu), dušo glasbene skupine Malibu in ustanoviteljem glasbeno zabavne hiše za otroke - Mali Bu!

V športno dvorano osnovne šole so najprej prispeli malčki iz vrtca. Tiho, prebujajoče in s tistim pogledom "kaj pa teli strici in tete delajo?"- Kmalu za njimi pa še šolarji osnovne šole. Vejetno niso niti pomislili, kaj jih čaka v naslednji uri. Marjan in Sara sta sproščeno telovadnico napolnila s plesno energijo. Za glasbo je skrbel Albert, Marjanov prepričljivi glas in očarljiva Sara pa sta prepričalia prav vse, vključno z učiteljicami in vzgojiteljicami, da so se pridružili zabavi na parketu dvorane. Mislimo, da slike in kratek video povedo več, kaj se je dogajalo, zato vabljeni k ogledu. Noro vzdušje, akcija, smeh, petje, ploskanje, gibanje. Enkratna publika, neverjetna energija prekrasnega jutra.

Mi smo srečni in zadovoljni, da smo tokrat pospremili otroke na njihovo šolsko pot in prepričani smo, da si bodo prvošolčki za vselej zapomnili ta tako posebni dan. In morda, če smo lahko malce domišljavi, smo morda s tem tudi mi dodali mini-kamenček k bodočim uspehom teh malih otrok.


Pokličite nas, povabite nas, da bomo lahko priredili tako zabavo tudi za vaše otroke.


Galerija:



75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page