top of page

Z glasbo in plesom okoli sveta - tokrat na primorskem koncu

O, kako se je plesalo in rajalo pretekli vikend na Primorskem.

Ja, tole je prav posebna zgodba, saj sega v devetdeseta leta, ko je verjetno prav vsak Slovenec slišal za skupino Malibu in njihovega "frontmena" in gonilno silo Marjana Uljana. Ustanoviteljica Katja Dance Company, Katja Vidmar in Marjan sta v tistih letih sodelovala na prav posebnem slovenskem glasbenem festivalu - Melodije morja in sonca. Katja in Urša Podgoršek (naj vam zaupamo, da je sedaj članica Katja Dance Company njena hčerka Zala) sta plesali na Malibujevih nastopih.

Prijateljstvo se je ohranilo vse do današnjih dni. Marjan je prav poseben človek, navdih mnogim, kako v zrelih letih ohraniti mladostno energijo, otroško navihanost in nezapleteno pozitivno naravnanost. Kdor ga je imel čast spoznati, ve, o čem govorimo. Takega človeka le redko srečaš in verjetno je to razlog, kako je Marjan tudi dandanes aktiven s svojim Mali Bujem (Glasbena zabava za otroke)

In tako se je rodil plesni animacijski program "Z glasbo in plesom okoli sveta", ki otroke popelje na čudovito dvajsetminutno potovanje z značilnimi skladbami in plesi, s pomočjo katerih otroci spoznajo nekatere države sveta.

In ta pretekli vikend smo obiskali v petek Koper, kjer smo zabavali otroke v nakupovalnem središču Park Center, v soboto pa na enkratnem novoodprtem otroškem igrišču Park Žaga v Kozini.


Bi si želeli podobno otroško animacijo pri vas ali morda organizacijo celotnega rojstnega dne za vašega otroka? Potem nas pokličite. Marjan in Katja se veselita vašega klica - kontakt tukaj. Nepozabno bo!


Nekaj utrinkov obeh dnevov v spodnji galeriji:

Kozina - 23. april 2022


Koper - 22. april 2022


73 views0 comments
bottom of page