top of page

Nova uprizoritev predstave Življenje je vrednota - tokrat v Notranjih Goricah

Updated: May 8, 2023

Miren marčevski večer, ko prejmemo veselo sporočilo surviverke Tine. Ali bi sodelovali v Notranjih Goricah s predstavo Življenje je vrednota na dobrodelnem večeru, ki bi ga obogatili z okroglo mizo? Seveda bi! In tudi bomo!

V soboto 15. aprila ob 18. uri ste vsi vabljeni v Teater Janez Jalen Notranje Gorice na že 38. uprizoritev dobrodelne gledališke predstave Življenje je vrednota, kateri sledi okrogla miza z Mojco Buh, Tino Peterle, Tatjano Grča in Žigom Kastelicem. Pogovor bo tekel na temo kako nas težke preizkušnje naučijo živeti in kako zaživeti, ko je bolezen/preizkušnja enkrat mimo.

Na odru bodo zaplesali Katja Vidmar, Peter Capuder, Sara Brčvak, Ana Mužič, Kristina Sicherl, Katarina Gregorič in domačinka Špela Dolinar.


Namesto vstopnine boste lahko na vhodu v dvorano podarili vaš prostovoljni prispevek, ki bo namenjen ustanovi Mali vitez - fundaciji za pomoč mladim, ki so preboleli raka. Fundacija skozi leta ohranja prvotno poslanstvo; pospešuje raziskave poznih učinkov zdravljenja raka pri otrocih, ozdravljenim blaži posledice zdravljenja – jim pomaga s tehničnimi pripomočki in jih podpira, da bi pridobili izobrazbo, ustrezno svojim sposobnostim. Vsako leto podeli nekaj finančnih podpor za šolanje in študij. V sklopu fundacije Mali Vitez organizirajo različna letovanja tako na morju, v hribih in v toplicah, ki so dostopna vsem Malim vitezom.


Obeta se nam enkraten dogodek za enkraten namen. Preživite ta večer v Notranjih Goricah z nami!

Katja Dance Company
Katja Dance Company

Katja Dance Company

43 views0 comments

Comments


bottom of page