top of page

Navdušenje v Izolskem kulturnem domu

V soboto, 25. novembra, smo se odpravili ponovno na obalo. Kulturni dom Izola je namreč eden izmed slovenskih hramov kulture, ki ima za našega ježka (Katarina Gregorič) še poseben položaj. Ravno tu si je namreč prvič ogledala predstavo Življenje je vrednota, s katero smo plesalci Katja Dance Company prvič nastopili v Izoli. Predstava pa jo je tako navdušila, da nas je kontaktirala in se potem tudi pridružila plesni ekipi plesnih predstav in pravljic. In tako je svojo premiero na odru doživela prav v Izoli, ko smo predstavo Življenje je vrednota ponovno uprizorili.

Sinoči pa so bili naša publika otroci in njihovi starši in že sedemindvajsetič so se junaki plesne pravljice Objemi drevo odpravili na odrske deske, da pričarajo zgode in nezgode gozdnih živali.

Odziv publike je bil neverjeten, saj so obiskali predstavo v velikem številu in nas spraševali, kdaj se ponovno vrnemo v Izolo. Po zaključku pa so seveda otroci prihiteli k junakom in se z njimi stiskali in fotografirali, tako da bo ostal tudi krasen spomin.

Želeli bi se zahvaliti celotni ekipi kulturnega doma, ki je bi ta večer z nami, pa tudi vsem organizatorjem, ki so nam omogočili ponoven obisk Izole, kamor se vedno radi vračamo. Morda že kmalu z našo novo plesno pravljico Pomislite na nas ali predstavo Knjiga. Bomo videli, kaj bo prinesel čas. Zato nas spremljajte in ostanite še naprej z nami.


Hvala Izola, za lep sprejem in čudovito popoldne v Izoli.


Vaša ekipa Katja Dance Company


Pa še nekaj utrinkov uprizoritve (foto Albert Podrekar):


8 views0 comments
bottom of page