top of page

Jubilejna 25. uprizoritev otroške plesne pravljice Objemi drevo

Sobota, 25. februarja, je bila nekaj posebnega. Pravi pravljično plesni dopoldan. Za čebelico, ježka, kresničko in mravljico je bila to že petindvajsteta ponovitev plesne pravljice Objemi drevo. Tega nismo pričakovali in zato smo res veseli, da smo ta jubilej proslavili kar v naši multifunkcijski vadbeni dvorani Katja Dance Company, ki se je tokrat prelevila v pravio malo gledališče.

Obiskali so nas otroci, ki jim je namenjena predstava o sodelovanju in sočutju. Med njimi je bila tudi mala Gala, ki je praznovala rojstni dan in smo ji vsi skupaj zapeli ter z njo zaplesali. Seveda pa smo hvaležni tudi staršem otrok, da jih pripeljejo in preživijo čas z nami.

Res uživamo v tem, kar delamo. Včasih pred 300 otroki, včasih v bolj skromnem intimnem okolju, a vedno polno, s srcem. Število ni pomembno, pomemben je tisti nasmeh, tisto obraz, ko malček zaskbljeno opazuje, če je z ježkom vse v redu, ko tako nerodno "objame drevo".

In ko sledi zaključen aplavz in sedaj že obvezno fotografianje, vemo, zakaj to počnemo. In najlepše? Vse od začetka predstave sodelujemo z društvom Junaki 3. nadstropja, ki jim finančno pomagamo z uprizoritevami plesne pravljice.

Če bi jim želeli neposredno pomagati tudi vi - le klik stran - https://junaki3nadstropja.si/kako-lahko-pomagate/

Junak 3. nadstropja je bil tudi naš ljubi Anže, ki je bil in je še vedno del gledališke plesne predstave Življenje je vrednota, s katero pomagamo ustanovi Mali vitez. Anže si je želel postati vitez, zato sta ti dve organizaciji povezani tudi z nami. Smo del velike družine, kar si štejemo v veliko čast.

Mislimo, da se da z ljubeznijo do nečesa narediti veliko več, kot le zadovoljiti lastne potrebe in želje. Pomislite na druge, poglejte levo in desno, če je kje kdo, ki potrebuje pomoč ali morda le objem. Vse to lahko nekomu polepša dan.

Mi radi plešemo, in če s plesom lahko pomagamo, ima naš ples še večji pomeni. Gotovo bo prišel dan, ko bomo potrebovali pomoč tudi sami in takrat bomo veseli, če nam bo kdo pomagal. Lahko pa nam namenite vašo podporo s prostovoljnim prispevkom s klikom na spodnji gumb donacije.


Pripravljamo novo plesno pravljico, hkrati pa bomo plesno pravljico Objemi drevo plesali tudi na rojstnih dnevih. Pokličite nas ali nam pišite, če tudi vi želite, da vaši malčki preživijo rojstni dan drugače - v našem mini gledališču.




Veliko novosti se obeta, ki jih bomo kmalu objavili, zato naše vabilo, da se naročite na naše novice.




Ostanite še naprej z nami


45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page