top of page

Zaplesali smo v Kobaridu

Kobarid, 18. junij 2023

Sobotno dopoldne, sonce že visoko, mi pa se odpravimo proti zahodu Slovenije. Povabili so nas namreč v Kobarid, prijazno mestece s skoraj 1.100 prebivalci, ki leži na visoki terasi na desnem bregu Soče ob vznožju Gradiča (309 m) ali Griča sv. Antona.

V vlogi čebelice je tokrat nastopila Neža Banovec ob plesalkah Katji Vidmar, Zali Lazar in Zali Šušteršič. Po dveh urah vožnje po enkratni slikoviti pokrajini smo prispeli v Kobarid, kjer sta nas prejela Nataša Hvala Ivančič in Bogdan Ivančič - vodja prireditve. Ogledali smo si prizorišče nastopa in pregledali ponudbo ponudnikov na sejmu. Ko smo pripravili sceno in si ogledali "našo" garderobo (sosedi so bili skupina San Diego), je bil čas za okrepčanje in druženje.

Kmalu pa se je približal čas nastopa in otroci so že opazovali pred odrom v senci, od kje se bodo prizorišču pridružile pravljične živalice plesne predstave Objemi drevo.

In res, živalice so se poskrile na svoja mesta, napovedovalec je povedal nekaj lepih besed o našem plesno dobrodelnem delovanju Katja Dance Company in predstava se je pričela. Naj povemo, da je bila to zagotovo najtoplješa uprizoritev, še posebej za našega ježka.

Krasen nastop, glasen aplavz in pomahali smo v slovo, saj smo kaj hitro morali pospraviti. Takoj za nami so namreč mali tekači imeli štart otroškega teka - znameniti Kobariški tek 2022.


Hvala Kobarid, hvala Bogdan in Nataša, hvala tehniku Matjažu Slabetu, hvala publiki in hvala vam, ker berete za zapis. V Kobarid se prav gotovo še vrnemo. Ima namreč nekaj posebnega!





52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page