top of page

Z glasbo in plesom v Ajdovščini

19. junij 2022, Ajdovščina

Tokrat so moči združili Mali Bu in Katja Dance Company na povabilo plesnega centra ADC Ajdovščina, ki ji je letos zadal veliko nalogo z organizacijo festivala "POLETJE JE....ZA OTROKE". V okviru festivala sta Marjan in Katja zelo dobro premigala male obiskovalce in jih popeljala na pot okoli sveta in jima ob tem zapela in zaplesala značilne plese in glasbo nekaterih držav.

Sonce je pri tem močnooooo pomagalo in po uri tega potovanja je bila celotna ekipa dodobra ogreta, oz. pravilneje - pregreta. Hvala staršem, ker ste malčke pripeljali in upamo, da so vsi dobili nato kak sladoled, saj so si ga pošteno zaslužili.

In hvala Alice, da se je lotila tega festivala in že leta vlaga dobro voljo, čas in energijo za plesno Ajdovščino in okolico.

Še se vidimo v Ajdovščini, naslednjič že 9. julija, ko bomo še zadnjič pred poletnimi počitnicami uprizorili našo plesno pravljico Objemi drevo! Živalice predstave se že močno veselijo in upajo, da jih v čimvečjem številu tudi obiščete!!!32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page