top of page

VIDEO: Najava 14. uprizoritve predstave v Velenju v spletniku velenjcan.si

Updated: Apr 5, 2023

Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter.


Plesalci Katja Dance Company so s plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse - vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Zbrana sredstva so namenjena fundaciji Mali vitez - ustanovi za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Gre za edino nevladno organizacijo pri nas, ki posveča svoje aktivnosti mladim po njihovi ozdravitvi.

Predstava bo na ogled v soboto, 13. januarja ob 19. uri v veliki dvorani Doma kulture Velenje. Cena vstopnice je 10 €, rezervacija in nakup TUKAJ.

0 views0 comments

Comments


bottom of page