top of page

V soboto 15. oktobra že tretjič v Cankarjevem domu na Vrhniki

Tokrat bomo uprizorili našo plesno pravljico za otroke Objemi drevo, s katero pomagamo društvu Junaki 3. nadstropja.


30.6.2017 smo uprizorili naši dobrodelno gledališko plesno predstavo Življenje je vrednota, 30.3.2019 pa dobrodelno gledališko plesno predstavo Project X. Sedaj so na vrsti otroci, za katere tako radi ustvarjamo plesne pravljice. Na ta način komuniciramo z našimi mladimi gledalci in jim na naš način podajamo teme kot so prijateljstvo, sodelovanje, spoštovanje, sočutje, spoštovanje in skrb za okolje, ...


Že 14-ta uprizoritev v okviru otroškega abonmaja nam je v veliko čast. A zavedamo se tudi svoje odgovornosti, zato obljubimo, da se bodo živalice potrudile in vas popeljale z vsemi zgodami in nezgodami v svoj pravljični svet.


Veseli bomo vašega obiska. Vstopnice lahko kupite v predprodaji na TIC Vrhnika v času delovnika ali na blagajni Cankarjevega doma pol ure pred predstavo in spletni strani www.mojekarte.si

Živimo v svetu, kjer marsikdo potrebuje pomoč. Če pomagamo, bogatimo sebe in dobimo nove prijatelje. S sodelovanjem in sočutjem pa pokažemo, da nam je mar za druge.

Zgodba:

Ježek, mravljica, čebelica in kresničke živijo v gozdu na robu mesta. Skupaj kuhajo, se igrajo, gradijo. Včasih naletijo na težave, a jih zlahka rešijo, saj velja pravilo - nikogar ne pustimo na cedilu!


15. oktober 2022 ob 11.00. uri

Vrhnika - Cankarjev dom


Nastopajoči:

Katja Vidmar, Sara Brčvak, Zala Lazar, Zala Šušteršič, Neža Banovec

Vezno besedilo: Katja Vidmar

Izbor glasbe: Katja Vidmar, Albert Podrekar

Koreografija, scenografija in režija: Katja Vidmar

Produkcija: Albert Podrekar

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page