top of page

V naši dvorani gostujeta Juan Angeles (Zumba) Divin Ngambo (Afrofusion)

Updated: Sep 13, 2023

Dvorana KDC, 15. september

Da te bo september 2023 presenetil z najboljšim dogodkom leta, si pripravljen/a?

Pripravljamo najboljšo plesno kombinacijo - Zumba in Afrofusion. Prvič v Sloveniji, tega dogodka ne smete zamuditi. Na Zumba strani imamo Juana Angelesa in na strani Afrofusion pa Divin Ngambo, ki prihaja iz Konga ter prinaša vso energijo afrodancea, afrobeatsa in afrofusiona.

Ta izkušnja bo drugačna in intenzivna na plesnem podiju. Ali potrebujete kakšno znanje plesa? Odgovor je preprost, NE. Samo pustite se navdušiti nad energijo latinske in afro glasbe. Dva kontinenta združena v plesu tukaj v Ljubljani, podrobnosti sledijo spodaj:

KDAJ : Petek, 15. september 2023.

KJE : Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana (plesna dvorana Katja Dance Company)

URA : Od 19.00 do 21.00.

VSTOPNINA : 30€ / Na dan dogodka 40€ / Prodaja in rezervacija vstopnic: juan.huecos@gmail.com ali klic na 070 492 828.


Kaj je Afrodance?

Afrodance je plesni slog, ki se je razvil v zahodni Afriki, natančneje v državah Nigerija, Gana in Slonokoščena obala, kjer so se združevali tradicionalni gibi afriškega plesa z elementi glasbe in plesa zahoda. Vplivali so tudi drugi plesni slogi, kot sta hip hop in dancehall. Afrodance se je v zadnjih letih razširil po vsem svetu, zahvaljujoč širjenju na družbenih omrežjih, kot so Instagram in YouTube, ter udeležbi afrobeatovskih glasbenikov na mednarodnih festivalih in dogodkih.

Kdo je Divin Ngamba?

"Divin Ngamba⭐️ je profesionalni kongoanski plesalec, ki živi na Madžarskem, začel je svojo plesno kariero v Malembe Afro Dance v Madžarski, kjer je lahko raziskal svojo globoko zakoreninjeno povezavo s kongoanskim plesom, kot sta ndombolo in drugi priljubljeni afrodance slogi. Skozi leta se je kot učitelj ndombola, afrobeatsa in afrohousea pridobil veliko izkušenj. Na dogodkih, kot so Sziget Festival 2019, Afro Garden in mnogih drugih z Malembe Afro Dance Hungary, je Divin Ngamba užival v deljenju svojega znanja in vpletanju svojega stila na odru in v plesnih studiih. Divin je sodeloval z najbolj trendovskimi afro plesalci".

- https://www.instagram.com/divin_ngamba_afro_dance/

- https://www.facebook.com/divinngamba10


Opomba: Katja Dance Company ni organizator dogodka. Tekst in dogodek - organizator Juan Angeles.

12 views0 comments
bottom of page