top of page

Tudi zadnja plesna pravljica je "pod streho"

Vrhnika, dvorana plesne šole Prostyle našega dolgoletnega plesalca Petra Capudra je gostila letošnjo zadnjo uprizoritev plesne pravljice Pomislite na nas. Dvorana je nudila prav posebno izkušnjo, skoraj nekakšno uprizoritev v "dnevni sobi", kar je še posebej za otroke in plesalce (Katja Vidmar, Špela Dolinar, Sara Bračun Duhovnik in Peter Capuder) pomenilo enkratno bližino.


Veseli smo, da smo s pravljico letos nastopili kar 10 krat in s tem širili naš pogled na uporabo pirotehnike v tem času in njenem vplivu na male živali, s katerimi si delimo ta prostor. Sožitje in spoštovanje je vrhovno vodilo za delovanje skupnosti. Še posebej to velja za interesne skupnosti, ki smo jo ustvarili s podobno mislečimi. Če torej tudi vi čutite, da bi želeli plesati in. s plesom morda prispevati kamenček v sožitje, medsebojno pomoč in s tem tudi sebi omogočiti nekaj novih dogodivščin - pokličite nas! Danes smo namreč že prejeli klic Pie, ki se je odločila svoj čas posvetiti našemu poslanstvu in veseli smo sodelovanja.


Pazite nase, obiskujete kulturne dogodke, podprite ljudi v svojem okolju, pa četudi so na videz kdaj "dražji", nihče od tega ne bo obogatel, niti obubožal! Občutek medsebojne vzajemne podpore je največje darilo, ko se znajdeš v času in okolju, ki ti ni naklonjeno.


Pozdravlja vas celotna ekipa Katja Dance Company
18 views0 comments
bottom of page