top of page

Sezono 2021 2022 zaključili v Ajdovščini

Preteklo nedeljo, 9. juliia, smo z našo plesno pravljico Objemi drevo obiskali Ajdovščino in tako zaključili našo nepričakovano uspešno plesno sezono.

Pravljico smo uprizorili kar 13-krat, z ekipo Mali Bu sodelovali v plesni animaciji Z glasbo in plesom po svetu, doživeli ponovno rojstvo predstave Življenje je vrednota v drugačni preobleki, nastopali na dogodkih in polno zakorakali v nastajanje naše nove predstave z delovnim naslovom »The Book«, ki jo želimo premierno uprizoriti v letošnjem oktobru. Koreografije so zaključene, plesna ekipa pridno vadi, video – lučna spremljava v nastajanju, skratka navdahnjeni smo, motivirani, dobrovoljni in odločeni, da še naprej počnemo to, kar imamo tako radi.

Šesto leto sedaj obstajamo, toliko spoznanj, toliko življenjskih impulzov, toliko dobrih ljudi se je zvrstilo v našem delovanju in že zato smo neizmerno hvaležni. Hvala vsem, ki nam stojite ob strani za vso vašo pomoč, za vašo podporo. Potrebujemo jo!

Tako je bila uprizoritev pravljice v Ajdovščini nekaj posebnega. Pod vedrim nebom, počitniško vzdušje, dobra volja in nasmejana prisrčna Alice – vodja plesnega kluba ADC. In seveda publika, ki je začarano spremljala dogajanje na odru, nas nagradila z velikim aplavzom in za konec mala ljubka deklica, ki je šla od živalice do živalice s svojim sporočilom »Rada te imam!«.

Mi vas vabimo, da se nam septembra pridružite na naših plesnih vadbah, ki jih bomo kmalu objavili na naši spletni strani, in naših predstavah, da sodelujete kot aktivni plesalci. Bi si želeli, da zaplešemo tudi pri vas, na vaših dogodkih ali ob kaki drugi posebni priložnosti? Samo en klic ali sporočilo in zaplešemo lahko skupaj.


Vaša ekipa KDC



56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page