top of page

S plesno predstavo pomagati Malim vitezom

Updated: Nov 21, 2022

Smiljan Kuhar 21. September 2017


V začetku oktobra se bo v Gledališču Park v Murski Soboti odvila gledališko multimedijsko dobrodelna plesna predstav Življenje je vrednota. Izkupiček od prodaje bo namenjen mladim, ki so preživeli raka.


Predstava "Življenje je vrednota" je bila izvedena že šestkrat, v načrtu pa je vsaj še deset ponovnih uprizoritev. Večino izkupička od prodanih vstopnic bo doniranih ustanovi Mali vitez, torej fundaciji za pomoč mladim, ki so preživeli raka. K sodelovanju so povabili tudi občanko MOMS Tadejo Polanšček, ki se bori z multiplo sklerozo in bo nastopila v eni izmed točk.


"Plesna predstava, ki jo pleše dvanajst plesalcev in plesalk skozi zgodbo in gib nagovarja gledalce in opozarja na bolezen, ki med nami tiho vdira v naša življenja. Želimo si, da bi nas podprlo čim več ljudi in bi skupaj poiskali čim več možnosti, kako "zbuditi" javnost, da je ta bolezen tako zelo vsidrana v naša življenja in da lahko vsi na nek način pomagamo," so zapisali v plesni skupini Katja Dance Company, ki je ustvarila to predstavo.

Zbrane bodo nagovorili častna pokroviteljica Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic Republike Slovenije, podžupan Boštjan Berlak in predstavniki Ustanove Mali vitez iz murskosoboške občine.


Za vse tiste, ki bi predstavo želeli ogledati, so vstopnice že na voljo na blagajni Gledališča Park in sicer vsak delavnik med 14. in 17. uro ter pred večernimi dogodki Gledališču Park. Karte pa si lahko rezervirate tudi na blagajna@zkts-ms.si.

https://sobotainfo.com/novica/lokalno/s-plesno-predstavo-pomagati-malim-vitezom/408569

0 views0 comments
bottom of page