top of page

Poročni ples - tokrat sta nam zaupala Jelica & Sašo

Veseli smo, da je še en poročni par sklenil svojo ljubezen okronati s poroko. In počaščeni smo, da sta nama Jelica & Sašo zaupala najpomebnejši ples v svojem mladem življenju.

In po tem tako posebnem vikendu smo prejeli:


"Po navadi se zahvaliva le enkrat v živo, ampak sedaj, ko je od najinega poročnega dneva minilo par dni in sva strnila vse misli, ne moreva mimo tega, da zahvale ne bi napisala tudi v komentarju.

Neštetokrat vama hvala! Hvala iz srca! Obema, a predvsem Katji, ki je najin dan s plesom naredila še bolj sanjskega. Ko bi le vedela koliko lepih pohval sva prijela za ples. Neverjetno, bilo je sanjsko!

Vendar hvaležna nisva le zaradi sanjskega plesa, ampak za to ker sva spoznala dve prečudoviti, skromni duši, ki živita za ples. Vedno nasmejani, prilagodljivi, srčni osebi z dobrimi živci tudi za nas amaterje! Hvaležna sva za to, kar sta nama dala v tako kratkem času. Za vse naučene korake, ljubezen do plesa in predvsem za samozavest, ki jo sedaj kaževa po vseh plesiščih. Namreč nekdo od naju (pa naj ostane skrivnost ) je bil prej raje vse povsod drugje, kot na plesišču. Uganita kdo je sedaj glavni pobudnik plesa.

V glavnem, da strniva saj sva že predolga. Še enkrat hvala za vse, za ves trud, vložen čas in vso srčnost. Boljše učiteljice plesa ne bi mogla dobiti in presrečna sva, da sva naletela ravno nate. Žal mi je le, da vaju nismo spoznali že prej.

Hvala!

Jelica in Sašo"



23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page