top of page

Objava na spletnem portalu Parada plesa - Prvakinja reškega HNK balerina María Matarranz de las Heras v Katja Dance Company!

Barbra Drnač, Ljubljana, Maribor



Prejšnja nedelja je minila v znamenju vrhunskega plesa. V prostorih Katja Dance Company sta se odvijali plesni delavnici pod vodstvom baletne prvakinje Španke, Maríe Matarranz de las Heras.

Katja Vidmar in Albert Podrekar je dvojec, ki uspešno vodi Katja Dance Company. Njuna energija, ki jo širita skozi skupino, je brezmejna, produkcija pa ne obsega samo plesnih predstav ampak se trudita tudi z izobraževanjem. In to ne samo svojih plesalk in plesalcev pač pa odpirata vrata vsem plesa željnim akterjem. Tako sta minulo nedeljo v svojih prostorih na Letališki v Ljubljani gostila prvakinjo HNK Ivan pl. Zajc z Reke, Španko, Marío Matarranz de las Heras.



Sicer pa je ekipa Katja Dance Company v polnem zamahu in kreiranju nove gledališko plesne predstave Zakaj jaz, ki bo doživela premiero v petek, 25. maja 2024 ob 20. uri v Gledališču Park v Murski Soboti, od koder tudi prihaja osrednja junakinja predstave, Tadeja Polanšček. Katja bo tudi gostja oddaje Parada plesa v nedeljo, 5. maja ob 18.45 na TV3.


7 views0 comments
bottom of page