top of page

NOVO - Fotografije iz razstave sedaj naprodaj v naši e-trgovini

To je bližnjica do naše foto e-trgovine v okviru spletne strani Katja Dance Company.


Fotografije iz razstave SLEDI NA ODRU. Razstava fotogafov Boštjana Banfija in Alberta Podrekarja je bila odprta 10. septembra 2021 v prostorih plesnega studia Katja Dance Company. Je sestavni del stalne zbirke del - retrospektive 5 let ustvarjanja KDC. Fotografije so nastale na slovenskih odrih predstav Življenje je vrednota in Project X. Obe predstavi sta dobrodelni, saj so ustvarjali izkupiček od prodanih vstopnic namenjali Ustanovi Mali vitez - fundaciji za pomoč mladim, ki so preživeli raka, Europa Donna, Zveza prijateljev mladine Ljubljana - Moste Polje, paraplesalki Martini Smodiš, 6-letni Kiari Roj z Downovim sindromom in hudo srčno napako in Ustanovi Krijesnica v Zagrebu.


Boštjan in Albert sta se odločila, da izbor fotografij, ki sta jih posnela, natisneta in razstavita v prostoru, kjer Katja Dance Company deluje, kjer se ples rojeva in kjer ideje postanejo resničnost. Dom plesne skupine Katja Dance Company je tako hkrati postal tudi stalni gostitelj fotografskih razstav - prva in tudi stalna pa je prav razstava SLED NA ODRU.


Fotografa sta se odločila da je fotografije sedaj možno tudi kupiti. Z nakupom njunih umetniških del podprete delovanje Katja Dance Company, ki s svojim dobrodelnim delovanjem donira sredstva pomoči potrebnim (obolelim in preživelim z rakom ter drugim posameznikom, ki potrebujejo pomoč).


Vsaka uokvirjena fotografija je omejena na 10 izvodov. Priloženo potrdilo o avtentičnosti.


Vabljeni k obisku naše foto trgovine in hvala že sedaj za vašo podporo.



43 views0 comments
bottom of page