top of page

Nastop na 2. letnem koncertu Junakov 3. nadstropja

Sobota,17. september, je bil poseben dan. Del naše ekipe je bil na naši stojnici v Cityparku Ljubljana, Sara in Katja pa sta se odpravili v Cerklje na Gorenjskem, kjer smo nastopili z dvema duetoma in tako bili del enkratnege kulturno umetniškega programa 2. letnega koncerta društva Junakov 3. nadstropja, s katerimi Katja Dance Company sodeluje že drugo leto in jim namenja denarna sredstva iz plesne pravljice Objemi drevo, skupaj s hotelom Asteria v Ljubljani pa smo organizirali dobrodelni večer z donatorji.

Kar 150 sodelujočih je bilo najavljenih in v veliko čast si štejemo, da smo smeli deliti oder s tako enkratnimi umetniki in predvsem ljudmi, ki vidijo in razumejo stisko otrok z rakom.

"Vedno je težko sprejeti, da otroci zbolijo in se borijo z rakom, ves čas upaš in držiš pesti zanje, da bi jim uspelo, ker si zaslužijo biti preprosto samo otroci, zato je zame trenutek, ko plešem na odru zanje, poseben. Letos sva s Saro plesali dva dueta, ki ju zelo radi pleševa, " je povedala Katja po nastopu.

Ko sediš v dvorani (letos smo pomagali tudi v tehnični sobi pri lučeh) sredi dogajanja in pogledaš okoli sebe, se zavedanje trenutka prelevi v izredno hvaležnost do vseh malih drobnih lepih trenutkov, ki morajo prekositi tiste slabe trenutke, da lahko motiv in energija življenja tečeta naprej. Za trenutek se ustaviš, vdihneš dar življenja okoli sebe in si rečeš, da ti je v tem trenutku lepo in da boš ta občutek nesel naprej v dan. Nasmehneš se sosedu, nameniš poklom umetnikom na odru in vse postane bolj enostavno.


Želimo vam veliko lepih vdihov in zavedanja sreče.

Pa obiščite nas kaj.



13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page