top of page

Namesto kremšnit ples in smeh

Kakšen prelep dan!

Hvala od srca, dragi Blejčani! Hvala vam dragi otroci, starši, babice in dedki, Grega iz Promotive, zaposleni v sosednji kavarni, turistični Infocenter Triglavska roža in hvala Bled. Kaj je lepšega od nasmejanih otrok in veselih staršev, ki poplesujejo z nami in ki nas nagradijo s super aplavzom ter se po predstavi stisnejo v objem naših pravljičnih živalic.

Dan smo pričeli že zelo zgodaj. Z vsemi kostumi, sceno in pripomočki ter ozvočenjem, ki smo ga natovorili že prejšnji večer, smo se od doma odpravili že ob sedmi uri. Prestrašili so nas zastoji prejšnje dni na gorenjki in seveda se ne spodobi, da bi živalice zamudile na lastno zabavo.

No, pa je šlo vse kot po maslu, tako da smo bili pravi čas na kraju današnjega dogajanja. Bili smo očarani nad lepoto Infocentra Triglavska roža in prijaznostjo zaposlenih, ki so nas tako lepo sprejeli.

Kmalu so se sedeži centra pričeli polniti z radovednimi malčki, ki so opazovali, kaj vse so živalice pripravile na odru.

In se je pričelo. Ples, igra, malce nagajanja, predvsem pa veliko smeha in ploskanja. In najpomembneje, otroci so sprejeli sporočilo naše plesne pravljice Pomislite na nas!, da je potrebno popaziti na vse živali, ki ne razumejo, kako lahko glasno pokanje petard in raket zabava ljudi, med tem ko se same tresejo od strahu in mnoge od njih odtavajo v gozd, kjer se izgubijo, A naša muca in kuža sta imela srečo, saj sta v ju v gozdu pod svoje okrilje vzela Pika poka in Dolgouhec ter vse uredila, da je bilo vse spet prav.

Tako je bila naša nova pravljica uprizorjena po premieri drugič in z njo nadaljujemo našo plesno pot oziroma odpiramo novo plesno sezono 2023 - 2024. Vabimo vas 9. septembra ob 11. uri na Letališko cesto 27, v naš studio Katja Dance Company, kjer bomo prvič uprizorili pravljico v Ljubljani. Vstop bo prost, bomo pa neizmerno veseli vašega prostovoljnega prispevka, ki ga bomo namenili našemu plesnemu gostovanju v Belgiji, saj bomo konec novembra odpotovali v Bruselj in s slovenskim jezikom razveselili slovenske otroke v okviru Miklavževanja.

Tudi tokrat pa bomo del sredstev namenili za nakup hrane in opreme za Zavetišče za male zapuščene živali Ljubljana.

Hvala vsem vam, ki nas podpirate.

Pridite 9. septembra in naredite ta dan skupaj z vašimi malčki prav poseben.

Se vidimo!!!


37 views0 comments

Comments


bottom of page