top of page

Namenska uprizoritev pravljice, s katero nam pomagate gostovati v Belgiji

ŽIVALICE PLESNE PRAVLJICE POTUJEJO V BELGIJO IN BODO VESELE VAŠE POMOČI!
Pomislite na nas - Katja Dance Company

9. septembra ob 11. uri bomo v naši domači dvorani (Studio Katja Dance Company) na Letališki 27 v Ljubljani uprizorili našo novo otroško plesno pravljico s katero pomagamo Zavetišču za zapuščene živali za nakup hrane in opreme. Na recepciji studia bo označeno mesto, kjer boste lahko namenili hrano za pse in/ali mačke, ki se vam morda nabira doma.


Vstopnine ne bo! Bomo pa veseli vašega prostovoljnega prispevka, s katerim nam boste neposredno pomagali pri kritju potnih stroških gostovanja v Belgiji, kamor se podajamo v obdobju 30. november in 3. december 2023 kjer sodelujemo s SLOBEL - slovenskim društvom v Belgiji. slovenskim veleposlaništvom v Bruslju in EEB1, European School in Uccle, Belgium in sofinanciranjem Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu.

Pomislite na nas - Katja Dance Company

Katja Dance Company (KDC) je slovenska amaterska plesna skupina, ustanovljena oktobra 2016.

Smo ustvarjalci dobrodelnih multimedijskih gledališko plesnih predstav Ženska, Življenje je vrednota, Project X in Knjiga kakor tudi 5 plesnih pravljic za otroke. Za nami je 6 letni plesni ciklus, preko 130 odplesanih uprizoritev in nastopov in nastanek našega filmskega prvenca - plesni film Življenje je vrednota - The Movie! S tem smo zbrali in donirali že preko 50.000 EUR različnim organizacijam, največ iz področja pomoči mladim, ki potrebujejo pomoč ali pa so preživeli raka in tako uresničevali naše geslo - "Care to dance - dance to care"


Gostovanje v Belgiji ustvarjalcem pod okriljem Katja Dance Company predstavlja izredno pomemben kamenček v mozaiku našega prostovoljnega in dobrodelnega dela v obliki slovenske plesne in vizualne umetnosti, ki jo imamo priložnost tokrat predstaviti v Belgiji.

Pomislite na nas - Katja Dance Company

Rezervacija vstopnic po mailu katjadanceco@gmail.com ali telefonu 041 649 599 (dvorana sprejme do 35 obiskovalcev)

Vstop je brezplačen - lahko pa nam namenite vaš prostovoljni prispevek in s tem pomagate zbrati potrebni znesek za kritje stroškov gostovanja v Belgiji


Sodelujoči: Sara Ples Brčvak, Iva Šantek, Špela Dolinar, Sara Bračun Duhovnik, Katja Vidmar Avtorica besedila: Katja Vidmar Koreografija: Katja Vidmar Scena: Katja Vidmar, Špela Dolinar - Kreativna hišica Produkcija: Albert Podrekar

21 views0 comments

Comments


bottom of page