top of page

Na obisku pri ga. Vlasti Nussdorfer

Danes smo bili v predsedniški palači, obiskali smo gospo Vlasto Nussdorfer - častno pokroviteljico kar dveh naših predstav - Življenje je vrednota in Project X.

Trenutno so v teku priprave na izreden dobrodelni dogodek, ki se bo odvil 8. oktobra v Vipavi, kjer bomo v soorganizaciji z društvom Teodozij iz Vrhpolj pri Vipavi uprizorili predstavo Življenje je vrednota, v kateri bo osem plesalk plesalo v kombinaciji s filmsko upodobitvijo.

Gospa Nussdorfer je prav gotovo zaslužna, da smo pred sedmimi leti začeli s produkcijo te predstave, saj je nagovorila avtorico predstave, Katjo Vidmar, da naj ustvari še kakšen plesni projekt, ker ji je bila všeč njena dobrodelna plesna predstava Ženska.

Veliko smo doživeli skupaj. Lepe in malo manj lepe stvari, navdihujoče in žalostne. Gospa Nussdorfer je čudovita ženska in velika osebnost, z neizmernim posluhom za sočloveka, in je človek, ki od besed preide k dejanjem. Nekoč varuhinja človekovih pravic Republike Slovenije, danes svetovalka predsednika države, vedno najde čas tudi za druge projekte in se odzove na povabila. Njena beseda ima globino in ko nagovori ljudi, se jih njeno sporočilo res dotakne. In sodelovala bo tudi v Vipavi.

Zato vas vabimo, da si rezervirate ta dobrodelni večer, kjer boste lahko namesto kupljene vstopnice namenili svoj prostovoljni prispevek.

Želimo si, da bi vas spoznali čim več, povedali so nam, da ste posebna publika. Tega se veselimo!

Več o predstavi pa tukaj.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page