top of page

Jesenice - radi vas imamo!

Updated: Oct 24, 2023

Da, res vas imamo radi, saj smo se v zadnjem letu že tretjič srečali in ponovno ste nam naklonili vaš čas, dobro volje in neizmerno veselje, ko ste v nedeljo množično obiskali našo otroško plesno pravljico Pomislite na nas! Z nastopom smo imeli tudi veliko čast otvoritve otroške matineje gledališča Toneta Čufarja na Jesenicah.

Jesenice so nas sprejele v sončnem jutru in z velikim nasmehom tudi Klemen Košir - tehnik dvorane, ki je z nami preživel dopoldne. Priprave so hitro minile, z napovedovalcem Gašperjem smo izmenjali informacije o predstavi in njenem namenu, hostese so se postavile na svoje položaje in blagajna je bila množično oblegana.Ko so se odprla vrat dvorane, so otroci in njihovi starši hitro poiskali najboljše sedeže v prvih vrstah in dvorana se je pričela polniti.

Predstava je minila v smehu, bučnem spremljanju dogajanja na odru in se je zaključila z množičnim fotografiranjem z nastopajočimi živalicami, ki so otrokom na njihovo pot dala sporočilo, da se živali bojijo pokanja petard in da naj raje najdejo drug način praznovanja in veseljačenja. In ponovno bomo iz uprizoritve kupili hrano za male zapuščene živeli Zavetišča Ljubljana in krog bo sklenjen.

Prisrčna hvala vsem, ki nas podpirate, ki nas spremljate in ki prihajate na naše predstave.

Plesna ekipa Katja Dance Company pa se predstavo Knjiga odpravlja prihodnjo soboto v Hram kulture Arnolda Tovornika, kjer bomo prav tako nastopili že tretjič in upamo, da bomo navdušili občinstvo z našo upodobitvijo desetih knjig.


Pa lep teden vam želimo,

Vaša ekipa KDC


Galerija fotografij:


7 views0 comments

コメント


bottom of page