top of page

Hulahoop z Mašo Ferme - ponovitev delavnice v aprilu

Po velikem zanimanju in res krasnem odzivu, ponovno organiziramo izjemno delavnico hulahoopanja z Mašo Ferme - finalistko televizijske oddaje Slovenija ima talent 2021! Tokrat v soboto, 16. aprila v prostorih Katja Dance Company na Letališki 27 v Ljubljani.

Mašin življenjski moto: "Disciplina je svoboda."

Mašo in njene vragolije z obroči ste lahko spoznali preko televizijskih ekranov. Sedaj pa lahko izkoristite priložnost, da se teh atraktivnih atrakcij naučite tudi sami. In pri tem vas bo vodila prav Maša Ferme.

Mašo smo spoznali pred leti, ko je obiskala delavnico sodobnega plesa v našem plesnem studiu. Prijetna, prizemljena in "fajn". In naš kontakt je preko let ostal in zelo veseli smo skupnega sodelovanja.

Vsebina delavnice - osnove hulahoopanja. Naučili se bomo vrtenja obroča na različnih delih telesa: okoli pasu, na roki, na nogi, na komolcu in 20 drugih trikov. Vmes bi določene trike tudi povezali v kombinacije, ki jih lahko udeleženci potem izvajate in kombinirate tudi doma.


S seboj prinesite poleg legic ali drugih športnih hlač tudi kratke hlače. Oblačila naj bodo raje oprijeta, ne ohlapna. Obroči bodo na voljo v dvorani, lahko pa seveda prinesete tudi svojega.

Obroče bo možno na delavnici tudi kupiti.


Informacije:

Kdaj: sobota, 16. april 2022,

Otroška delavnica od 10:00 do 12:00 - prijava tukaj

Delavnica za odrasle od 13:00 do 15:00 - prijava tukaj

V plesnem studiu bodite vsaj 20 minut pred pričetkom delavnice.

Kje: Katja Dance Company, Letališka 27, Ljubljana

Parkiranje: Parkirišče ob Letališki (pred zapornico)

Cena delavnice - samo 25 EUR, plačilo online s kartico ali po predračunu ali z gotovino pred delavnico

Število prostih mest je strogo omejeno! - Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali 041 649 599.


O meni:

Sem Maša Ferme iz Žalca, finalistka televizijske oddaje Slovenija ima talent 2021. Z obroči se ukvarjam dobra tri leta, s športom pa celo življenje. Začela sem z baletom in gimnastiko, trenirala eno leto, potem pa sem zaradi selitve to opustila in se preizkusila v številnih drugih gibalnih aktivnostih. Nazadnje sem se odločila za odbojko in jo redno trenirala enajst let. Po končani karieri mi je nekaj manjkalo, tako sem preko dobre prijateljice odkrila strast do obročev. Ker na slovenskih tleh hulahoopanje še ni tako popularno, sem se odločila, da približam to zvrst. Veseli me predajanje znanja, kot tudi delo z otroki.

(Tako je bilo januarja)


In na tem mestu, hvala ker nas spremljate, ker nas berete, plešete z nami, navijate za nas in nas podpirate. S tem ste tudi vi umetnost in delček Katja Dance Company.

Fotografije - osebni arhiv Maše Ferme. (fotografi: Damjan Žibert, Rozina Photo, Gašper Pintarič in Ma ma studio)

10 views0 comments
bottom of page