top of page

Go Pink! KDC med izglasovanimi za naj roza plesnega ustvarjalca/ustvarjalko 2021!

Updated: Apr 5, 2023

Parada plesa - 1.11.2021

Prejemniki nagrad: zmagovalec Lovro Zajc, drugouvrščena Nina Noč (foto: Darja Štravs Tisu) ter Albert Podrekar in Katja Vidmar (foto: Sunčan Stone), ki sta zasedla tretje mesto.


Parada plesa je v glasovanje bralcev uvrstila tudi duo Katja Vidmar in Albert Podrekar - ustanovitelja Katja Dance Company in našo Nežo Banovec. Tako zelo veseli smo, da so bralci tega edinstvenega plesnega spletnega portala namenili svoje glasove tudi nam in se tako spomnili na nas kljub tem tako temnim časom za ples.

Neža Banovec

je uspešno zaključila šolanje na Iwanson Dance School in se pridružila ekipi Katja Dance Company v Sloveniji, kjer kreira projekte (foto: Albert Podrekar)



V teh časih smo ljudje kaj hitro pozabljeni, tako da take drobne pozornosti pobožajo! Zato le poglejte levo in desno od vas, in brž koga pokličite, ki vam je v preteklosti namenil svoj čas in pozornost in mu sedaj namenite nekaj vaše pozornosti, kot bi si jo želeli sami.


Pa še zapis Barbre Drnač, ki svoj plesni vlak rine naprej in naprej!!! Globok poklon!


"Za koga pa ste glasovali? Največ ste klikali za Lovra Zajca, energičnega plesalca, evropskega prvaka v electric boogiju v kategoriji otroci. Lovro si je kot zmagovalec priplesal komplet atraktivnega nakita by MonyDesign, a bo verjetno z njim razveselil svojo mami ali kakšno predstavnico ženskega spola. Drugouvrščena je Nina Noč, ena od najbolj zaposlenih balerin pri nas; poleg svojih vlog je nadomestila še poškodovano Ano Klašnjo v predstavi Dunajski večer, odplesala v Gusarju na otvoritvenem večeru sezone, zdaj pa je že v akciji za novembrsko premiero baletnega večera. Prepričana sem, da ji bo všeč komplet, ki ga je posebej za naše glasovanje skreirala Monika. Tretjeuvrščeni pa je par ali pa kar tandem slovenske plesne scene, Albert Podrekar in Katja Vidmar, ki vodi Katja Dance Company. Tudi zanju poseben komplet MonyDesign. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete, pa čeprav bo treba iti na pošto!"


36 views0 comments
bottom of page