top of page

AKCIJA!!! KDC FLEX Card -10% v akcijskem obdobju s kodo KDCFLEXDANCE2023

Da, tudi pri nas sodelujemo v aktivnostih t. i. "črnega petka"! Pa ne, da ne bi cenili naše ponudbe plesnih vadb in produkcije plesnih predstav, pač pa zato, da dobimo vašo pozornost in da vas prepričamo, da z nami poskusite preživeti plesno leto!

Tako vam bomo za letošnjo novost - KDC FLEX Card v obdobju med 24. novembrom pa vse do 31. decembra 2023 z uporabo kode "KDCFLEXDANCE2023" podarili 10% popust.


Kaj je KDC FLEX Card?

Bi želeli hoditi k večim različnim vadbam? Nimate časa za redne tedenske obiske? Bi želeli iti na vadbo, ko vam čas dopušča? Bi želeli nekomu podariti izvirno in resnično uporabno božično darilo? Ponujamo kartico KDC FLEX Card - predplačniško kartico 10 obiskov vadb, s katero se lahko poljubno pridružite različnim vadbam v treh mesecih od datuma nakupa. Vse to in še več vam omogoča KDC FLEX Card.

Posebna ponudba fleksibilnega obiskovanja plesnih vadb

Cena kartice znaša 100 EUR (v akcijskem obdobju poseben -10% popust), kar znese 10 EUR (v akcijskem obdobju 9 EUR) na vadbo ne glede na to, ali vadba traja 60 ali 90 minut.


Pridružite se nam! Podarite sebi ali bližnjim to enkratno darilo in zaplešite z nami!

Vadbe, ki so vključene v možnost KDC FLEX Card obiska so označene kot aktivne vadbe z oznako * v našem veljavnem ceniku, ki je objavljen v našem studiu in na naši spletni strani. Trenutno poteka oblikovanje teh skupin:

  • ponedeljek ob 18:00 - Vadba za vzdržljivost*

  • torek ob 17:30 - Jazz Fusion za odrasle*

  • torek ob 19:00 - Solo salsa in bachata za ženske*

  • sreda ob 18:00 - Plesalnica za ženske*

  • nedelja ob 18:00 - Balet za študente in odrasle - začetni*

KDC FLEX card je možno kupiti pri naših vaditeljih v našem studiu, lahko jo naročite po mailu: katjadanceco@gmail.com ali telefonu 041 649 599, ali pa jo enostavno kupite v naši spletni trgovini.
Ne odlašajte, plesna sezona se je že pričela in ekipa KDC se veseli vašega obiska, da preživite to plesno leto z nami.

Katja Dance Company logo

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page