top of page
Poročni 1920 1080.png

POROČNI PLES

Ljubezen se izraža tudi skozi ples. Naj bo vajin poročni ples nekaj posebnega - nekaj, kar odraža vaju, vajine priljubljene melodije in povezanost, hkrati pa naj bo presenečenje, s katerim bosta navdušila svate na poroki. Skupaj bomo ustvarili vajino poročno plesno koreografijo, ki vama bo vedno ostala v spominu ...

Kdaj: po dogovoru
Koreografijo sestavi - Katja Vidmar, koreografinja, plesalka, avtorica predstav in ustanoviteljica Katja Dance Company (v dogovoru z željami para)

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7 in 27.

Cena: po dogovoru

Informacije na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.

Ines in Žiga DSC08777_p.JPG

INES & ŽIGA

"Draga Katja! Hvala, ker si nama podarila najlese poročno darilo - unikaten poročni ples! S tabo so bile priprave na poročni ples, kot pravljica v kateri sva bila glavna junaka. Si odlična koreografinja, ki je z lahkoto prepoznala najin stil in plesne sposobnosti  ter vse to povezala v čudovito zgodbo, ki je odražala naju in najino ljubezen. Na vsako vajo si prišla pripravljena, pozitivna, nasmejana in kreativna. Ure plesa so bile najina terapija v kaotičnem času organizacije poroke. Tam sva lahko za uro, dve odklopila vsakdanje skrbi in se predala glasbi in plesu, saj sva ti popolnoma zaupala. Čeprav si imela sama veliko drugih izzivov, si vedno našla čas za naju. Vsako uro si se predala najini zgodbi, ki je s skupnimi močmi vodila k najlepšem trenutku v najinem življenju! Iz srca hvala. Vsem bodočim mladoporočencem pa priporočava, da se na to enkratno, nepozabno, poročno dogodivščino podajo s Katjo Vidmar, ki vas bo s svojim neverjetnim čutom, prilagodljivostjo in 
profesionalnostjo zagotovo vodila do željenega cilja."

Več...

306211284_397145189270182_7693685195928664163_n_edited.jpg

PETRA & ALEŠ

"Od ideje, narediti nekaj drugačnega, do izvedbe, za naju laika perfektne. Hvala Katja, brez tvoje koreorafije po najinih željah, brez tvoje energije na plesnih vajah, spodbude in vlivanja pozitivne energije, najin poročni ples ne bi bil tako čudovit in nepozaben, kot je bil!"

DSC04373_p.jpg

VALENTINA  & KLEMEN

bottom of page