top of page
306315560_3342299849393064_7944883944194254995_n.jpg

POROČNI PLES

Ljubezen se izraža tudi skozi ples. Naj bo vajin poročni ples nekaj posebnega - nekaj, kar odraža vaju, vajine priljubljene melodije in povezanost, hkrati pa naj bo presenečenje, s katerim bosta navdušila svate na poroki. Skupaj bomo ustvarili vajino poročno plesno koreografijo, ki vama bo vedno ostala v spominu ...

Kdaj: po dogovoru
Koreografijo sestavi Katja Vidmar, koreografinja, plesalka, avtorica predstav in ustanoviteljica Katja Dance Company

(v dogovoru z željami para)

Kje: Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7 in 27.

Cena: po dogovoru

Informacije na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.

resize_DSC08777_p.JPG

INES & ŽIGA

"Draga Katja! Hvala, ker si nama podarila najlese poročno darilo - unikaten poročni ples! S tabo so bile priprave na poročni ples, kot pravljica v kateri sva bila glavna junaka. Si odlična koreografinja, ki je z lahkoto prepoznala najin stil in plesne sposobnosti  ter vse to povezala v čudovito zgodbo, ki je odražala naju in najino ljubezen. Na vsako vajo si prišla pripravljena, pozitivna, nasmejana in kreativna. Ure plesa so bile najina terapija v kaotičnem času organizacije poroke. Tam sva lahko za uro, dve odklopila vsakdanje skrbi in se predala glasbi in plesu, saj sva ti popolnoma zaupala. Čeprav si imela sama veliko drugih izzivov, si vedno našla čas za naju. Vsako uro si se predala najini zgodbi, ki je s skupnimi močmi vodila k najlepšem trenutku v najinem življenju! Iz srca hvala. Vsem bodočim mladoporočencem pa priporočava, da se na to enkratno, nepozabno, poročno dogodivščino podajo s Katjo Vidmar, ki vas bo s svojim neverjetnim čutom, prilagodljivostjo in 
profesionalnostjo zagotovo vodila do željenega cilja."

Več...

VALENTINA  & KLEMEN

"Draga Katja, 

Najprej bi se vama z Albertom obema zahvalila za tako čudovit odnos in sodelovanje. Predvsem pa hvala tebi, ker si kakršna si. Tako predana in pozorna, hvala ker si vedno upoštevala najine želje, naju individualno spremljala korak za korakom do najinega plesa. Hvala tudi da si bila potrpežljiva, ko sva se malo izgubila in hvala tudi vsakič ko si naju pohvalila. Ko bo vse to za nama te bova pogrešala, si pa res izvrstna učiteljica, natačna in pozorna, ter čudovita in topla oseba. Hvala iz srca."

resize_DSC04444_p_pp.jpg
resize_DSC08377_p_pp.jpg

JELICA & SAŠO

"Po navadi se zahvaliva le enkrat v živo, ampak sedaj, ko je od najinega poročnega dneva minilo par dni in sva strnila vse misli, ne moreva mimo tega, da zahvale ne bi napisala tudi v komentarju.
Neštetokrat vama hvala! Hvala iz srca! Obema, a predvsem Katji, ki je najin dan s plesom naredila še bolj sanjskega. Ko bi le vedela koliko lepih pohval sva prijela za ples. Neverjetno, bilo je sanjsko!
Vendar hvaležna nisva le zaradi sanjskega plesa, ampak za to ker sva spoznala dve prečudoviti, skromni duši, ki živita za ples. Vedno nasmejani, prilagodljivi, srčni osebi z dobrimi živci tudi za nas amaterje!  Hvaležna sva za to, kar sta nama dala v tako kratkem času. Za vse naučene korake, ljubezen do plesa in predvsem za samozavest, ki jo sedaj kaževa po vseh plesiščih. Namreč nekdo od naju (pa naj ostane skrivnost ) je bil prej raje vse povsod drugje, kot na plesišču. Uganita kdo je sedaj glavni pobudnik plesa. 
V glavnem, da strniva saj sva že predolga.  Še enkrat hvala za vse, za ves trud, vložen čas in vso srčnost. Boljše učiteljice plesa ne bi mogla dobiti in presrečna sva, da sva naletela ravno nate. Žal mi je le, da vaju nismo spoznali že prej.
Hvala!
"

Več...

PETRA & ALEŠ

"Od ideje, narediti nekaj drugačnega, do izvedbe, za naju laika perfektne. Hvala Katja, brez tvoje koreorafije po najinih željah, brez tvoje energije na plesnih vajah, spodbude in vlivanja pozitivne energije, najin poročni ples ne bi bil tako čudovit in nepozaben, kot je bil!"

306211284_397145189270182_7693685195928664163_n.jpg
resize_DSC08607_p.jpg

ALJA & JURE

"Res sva vesela, da sva izbrala Katjo za najino učiteljico poročnega plesa.Kljub temu, da so bile to najine prve skupne plesne urice, je poskrbela, da sva se počutila sproščeno in domače. Po najinih željah nama je sestavila dve krasni koreografiji, ki smo jih izpilili in natrenirali do potankosti, da sva lahko blestela na najino poročno noč. Katja hvala in se vidimo na tečaju salse."

bottom of page