top of page
_NEZ0244 (1).jpg

KREATIVNI GIB - VODENA IMPROVIZACIJA ZA OTROKE

Otroci imajo v sebi veliko energije. Skozi ples in igro bomo vzpodbudili razvoj otroške kreativnosti. Učili se bomo osnov baleta in sodobnega plesa ter ob tem ohranjali lasten izraz. Plesna ura bo sestavljena iz krajšega ogrevanja in nekaj tehničnih vaj, katerim bodo sledile zabavne in ustvarjalne naloge.

Kdaj: ob petkih - 16:00 (60 min)

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 

Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.​

Opomba: Program se bo izvajal ob zadostnem številu prijavljenih.

Vadnino lahko plačate tudi za celo sezono in s tem prihranite. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10 % popust za drugega vadečega. 

Informacije: katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.

NEŽA BANOVEC

Plesalka, koreografinja in vaditeljica

Sem Neža, 22-letna plesalka. Svoje plesno znanje sem pred leti pridobivala v plesnem klubu Wolfy pri Damjanu Gorjupu in na KGBL-ju pri Jani Kovač Valdes ter Sabini Schwenner. Kasneje sem se prepisala na baletni oddelek in končala svoje izobraževanje na Gimnaziji Poljane ter Srednji baletni šoli. Moja profesorica je bila Marinka Ribič. Poleg pridobivanja znanja na baletni šoli sem plesala tudi pri Kjari Starič Wurst in osvajala moderne plesne tehnike. Po končani baletni šoli sem odšla na priznano plesno akademijo Iwanson v Munchnu, kjer sem pridobila širok spekter znanja iz različnih sodobnih plesnih tehnik, improvizacije ter koreografije. Lani pa sem postala plesalka junior kompanije Elephant in the black box pod vodstvom Antona Valdbauer-ja in Jean Philippe Dury-ja. Bila sem tudi nosilka štipendije Ministrstva za kulturo za specializirane poklice v kulturi v tujini. Ker me že od nekdaj zanima poučevanje, sem se z letošnjim letom vrnila v Slovenijo, kjer bom svoje znanje nadgradila s pedagoškega vidika na Univerzi v Ljubljani, hkrati pa poučevala in delila znanje v plesnem studiu Katja Dance Company.

IMG_5050.JPG
bottom of page