top of page

čet., 19. sep.

|

Cukrarna Ljubljana

Življenje je vrednota - izbor del

Nastop v okviru mednarodnega srečanja PANCARE LJUBLJANA 2024

Življenje je vrednota - izbor del
Življenje je vrednota - izbor del

Ura in lokacija

19. sep. 2024, 20:00

Cukrarna Ljubljana, Poljanski nasip 40, 1000 Ljubljana, Slovenija

O dogodku

Plesni nastop izbranih del dobrodelne gledališke plesne predstave Življenje je vrednota za udeležnence mednarodnega srečanja PANCARE LJUBLJANA 2024

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, nekdanje varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse – vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strahin se boji prihodnosti.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Predstava je bila izglasovana za Naj plesni dogodek leta 2019 v okviru Naj plesne zvezde po glasovanju bralcev portala Paradaplesa.si med kar 33.000 glasovi. Filmska projekcija z živimi plesnimi vložki bo tokrat prvič uprizorjena v kombinirani obliki, zato upamo, da boste plesalce nagradili z vašim aplavzom. 

Deli ta dogodek

bottom of page