Kopija izd. Vadba 1920 1080.png

VADBA ZA VZDRŽLJIVOST

s Katjo

Vadba za vzdržljivost pomaga, da lažje začnemo nov teden, se napolnimo z energijo, vzpodbudimo srce in natreniramo mišice, da so aktivne, z raztegovanjem in vajami za krepitev pa oblikujemo telo, da postane čvrsto in pripravljeno za vsakodnevne napore.
Vadba je primerna za oba spola in različne starosti!
Priporočamo jo tako začetnikom, da na prijeten način začnejo z redno vadbo in razvijejo odnos do svojega telesa, kakor tudi športnikom, ki želijo celostno pripraviti telo in se s tem izognejo poškodbam. 

Kdaj: vsako sredo ob 19:00 (s pričetkom septembra 2022)
Program izvaja - Katja Vidmar, vaditeljica rekreativnih programov, koreografinja, plesalka, avtorica predstav in ustanoviteljica Katja Dance Company

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je zračen in prostoren,  opremljen z družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.

Cena: 35 EUR na mesec
Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino enega meseca, obenem pa si tako zadate cilj. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10 % popust za drugega vadečega. 

Program: 
Na vadbah bomo prvo polovico namenili kardio vadbi, vajam za vzdržljivost in treniranju posameznih mišičnih skupin, drugo pa za raztezanje, fleksibilnost, utrjevanje in sproščanje. Vmes pa si bomo zastavili še kakšen zabaven izziv in se ob druženju spodbujali.

Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.