Kopija izd. Vadba 1920 1080.png

VADBA ZA VZDRŽLJIVOST IN DOBRO POČUTJE

s Katjo Vidmar

Vadba za vzdržljivost pomaga, da lažje začnemo nov teden, se napolnimo z energijo, vzpodbudimo srce in natreniramo mišice, da so aktivne, z raztegovanjem in vajami za krepitev pa oblikujemo telo, da postane čvrsto in pripravljeno za vsakodnevne napore.
Vadba je primerna za oba spola in različne starosti!
Priporočamo jo tako začetnikom, da na prijeten način začnejo z redno vadbo in razvijejo odnos do svojega telesa, kakor tudi športnikom, ki želijo celostno pripraviti telo in se s tem izognejo poškodbam. 

Kdaj: vsak ponedeljek ob 18:00 (s pričetkom septembra 2021)
Program izvaja - Katja Vidmar, vaditeljica rekreativnih programov, koreografinja, plesalka, avtorica predstav in ustanoviteljica Katja Dance Company

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je zračen in prostoren,  opremljen z družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7 in 27.

Cena: 30 EUR na mesec
Pozor - plačilo vadnine je možno tudi z novim bonom (bon21). 
Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono (250 EUR) in s tem prihranite vadnino za en mesec in pol. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10 % popust za drugega vadečega. 

Program: 
Na vadbah bomo prvo polovico namenili kardio vadbi, vajam za vzdržljivost in treniranju posameznih mišičnih skupin, drugo pa za raztezanje, fleksibilnost, utrjevanje in sproščanje. Vmes pa si bomo zastavili še kakšen zabaven izziv in se ob druženju spodbujali.

Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.