top of page
Kopija izd. Vadba 1920 1080.png

VADBA ZA DOBRO POČUTJE

Vadba za dobro počutje pomaga, da lažje začnemo nov teden, se napolnimo z energijo, vzpodbudimo srce in natreniramo mišice, da so aktivne, z raztegovanjem in vajami za krepitev pa oblikujemo telo, da postane čvrsto in pripravljeno za vsakodnevne napore.
Vadba je primerna za oba spola in različne starosti!
Priporočamo jo tako začetnikom, da na prijeten način začnejo z redno vadbo in razvijejo odnos do svojega telesa, kakor tudi športnikom, ki želijo celostno pripraviti telo in se s tem izognejo poškodbam. In vse to z veliko dobre volje in predvsem stalnosti.

Program: 
Na vadbah bomo prvo polovico namenili kardio vadbi, vajam za vzdržljivost in treniranju posameznih mišičnih skupin, drugo pa za raztezanje, fleksibilnost, utrjevanje in sproščanje. Vmes pa si bomo zastavili še kakšen zabaven izziv in se ob druženju spodbujali.

Kdaj: ob ponedeljkih - 18:00 (60 min)

Kje: Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 

 

Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.​

Opomba: Program se bo izvajal ob zadostnem številu prijavljenih.

Informacije: katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.

bottom of page