Živa Stanovnik

Področja plesa: orientalski plesi, družabni plesi (standardni in LA ter show kombinacije)

Plesni bio: Deset let se ukvarjam z orientalskim plesom, osem let z družabnimi plesii. Poučujem obe zvrsti. Na svoji plesni poti sem dosegla 7. mesto na DP v modernih tekmovalnih plesih solo in 2. mesto v veliki formaciji (DP v MTP).

Kaj vam pomeni plesati v predstavi? Sodelovanje v predstavi mi v prvi vrsti predstavlja velik izziv, obenem  pa sem vesela in neizmerno hvaležna za priložnost, nove izkušnje in znanja ter nova prijateljstva. Hvaležna sem, da lahko v predstavi sodelujeva oba s fantom in tudi tako skupaj preživljava čas; da sem spoznala tako srčne ljudi, kot sta Katja in Albert, ki za predstavo dajeta vse, prav tako pa tudi ostali soplesalci; da se lahko prav od vsakega sodelujočega vsak dan naučim nekaj novega. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Sporočilo: Iz lastnih izkušenj vem, da se ti, ko zboli ljubljena oseba, dobesedno sesuje svet. Takrat ni nič bolj pomembno in nič ni več vredno kot le podpora bližnjih in lastna pozitivna naravnanost. Bodite močni, ko ste šibki, pogumni, ko ste prestrašeni, in skromni ob vsaki zmagi. V vsakem dnevu iščite nekaj pozitivnega, čeprav se je včasih potrebno pri iskanju malo bolj potruditi.