Življenje je vrednota

Vtisi gledalcev

16.5.2017 M.O. 

Danes sem bila na plesni predstavi Življenje je vrednota, ki se me je dotaknila do dna srca. Pa ne samo zato, ker jo je pripravila moja draga in srčna dolgoletna sodelavka Katja Vidmar s svojimi soplesalci, ampak zato, ker se ob njej ozavestiš, kako hvaležen si lahko za vsak trenutek, ki ti je podarjen in se ne sekiraš zaradi malenkosti, ampak si hvaležen, da lahko živiš in imaš možnost, da soustvarjaš pri spreminjanju sebe in s tem sveta, možnost da premagaš svoje temne strani in jih z vztrajnostjo in z notranjo močjo preobraziš in zasiješ kot sonce v večnosti. Zakaj čakamo, da nekaj spremenimo, šele ko zbolimo, zakaj tega ne storimo prej? Res je vrhunska predstava in splača se vam jo iti pogledati in si dati priložnost poglobiti se v skrivnostne sobane svoje notranjosti, saj so njeno kakovost potrdile stoječe ovacije čisto vseh v dvorani. Katja in plesalci ter vsi soustvarjalci hvala za tako bogato darilo. 

16.5.2017 J. S. 

Današnji večer sem priznam, prejokala na dobrodelni plesni predstavi Življenje je vrednota.
Če le imate priložnost, si jo oglejte in podprite vse plesalce Katja Dance Company, ki plešejo v dobrodelni namen za Ustanova Mali vitez.
Katja Vidmar hvala za vse kar počneš! <3 

 

16.5.2017 N. S. 

Odlična predstava. Ganljiva pripoved. Izjemni plesalci. Veliko srce Katje Vidmar, Alberta Podrekarja in mnogih, ki so dobrodelno predstavo Življenje je vrednota, ustvarjali 8 mesecev. Spoštovanje do vseh vas, ki nesebično dajete toliko sebe za nas gledalce, mi pa naprej z odprtim srcem za male viteze-otroke, ki jh je zdravljenje proti raku zaznamovalo.

17.5.2017 S. R. L.

Še danes sem polna vtisov.Hvala za ves vaš trud, namen, zavedanje.Hvalezna da sem bila lahko del nečesa takoooo velikega.Koliko čustev je bilo včeraj v dvorani in koliko jih bo še vsakič ko boste zaplesali.Pridemo spet.Zelim da to predstavo vidijo se drugi.

17.5.2017 I. M. L

Predstava je presegla vsa pričakovanja, nabita s čustvi, perfektno zastavljena in še bolje izpeljana. Velik poklon vsem nastopajočim, vidi se, da delate s srcem. Priporočam ogled, zato hitro v iskanje prostih kart za naslednje predstave...

17.5.2017 A.N.

Absolutno se strinjam z ga. S. in M.,  predstava je tako polna, nepozabna in globoko seže v srce. Še enkrat globok poklon in iskrene čestitke za čudovito, nepozabno predstavo❤️

17.5.2017 M. H. 

Ganjena zelo...se danes. Draga moja Katja in Albert...ter vsi plesalci...presegli ste samega sebe...in pustili vtis in zavedanje, kako pomemben je vsak trenutek nasega zivljenja. Nikoli nisem podvomila v vas...ampak custva so govorila sama zase...in solze so tekle same od sebe...vrhunsko...moj velik poklon...se dolgo bi stala in vam ploskala...tolazim se s tem, da pridem se na Vrhniko...Apel vsem...pojdite si pogledat to umetnisko stvaritev...meni je vzela dih in zbudila mravljincke. Velik objem!

17.5.2017 S. K.

Tudi moj poklon. Čudovita predstava s plemenitim namenom. Ko se zamisliš, kako minljiv si. Res vredno ogleda. Toplo priporočam.

17.5.2017 M. H. 

hvala vam za ogreto dusico in srce! Vse dobro tudi vnaprej! 

17.5.2017 G. H.

Vrhunska predstava in emocij polna dvorana.

17.5.2017 B. K.

Iskrene čestitke k enkratni predstavi. Super ste plesali.

17.5.2017 M. R.

Bravo odličen namen iz srca...čestitam

17.5.2017 A. N.

Bravo celotna ekipa plesalcev, imate moje globok poklon❤️...čudovita zgodba in nepozabna plesna predstava...hvala vam❤️

17.5.2017 U. M.

Čudovit večer, čudovit spektakel! Stoječe ovacije v razprodani dvorani. Zgodba, ki se dotakne src in vzbudi željo, da pogledamo okoli sebe in cenimo vsak trenutek, ki nam je podarjen. Bravo Katja Vidmar, Albert Podrekar in ekipa! Zelo ponosna

17.5.2017 M. K.

Včeraj sva bili z M. na premieri predstave #življenjejevrednota . Prjatu Albert je povabu, vedla sm da je plesna predstava in da gre denar od kart v dobrodelne namene. Za otroke, ki so zboleli za rakom. In kaj doživim? Eksplozijo čustev in ponovno zavedanje da je življenje res vrednota. Da je treba živet. Vsak dan! In pomagat. Bravo celotni ekipi za izvrsten projekt. Za vašo dobrosrčnost in nesebičnost. Toplo priporočam ogled predstave!

17.5.2017 S. E.

čudovita predstava nabita s čustvi

17.5.2017 A. P. S.

Odlična predstava & plemenit namen. Čestitke!

17.5.2017 M. H. 

Današnji večer sem priznam, prejokala na Dobrodelna plesna predstava Življenje je vrednota.
Če le imate priložnost, si jo oglejte in podprite vse plesalce Katja Dance Company, ki plešejo v dobrodelni namen za Ustanova Mali vitez.
Katja Vidmar hvala za vse kar počneš! ♥  !

18.5.2017 I. S.

Čudovita in ganljiva predstava, ki v človeku vzbudi goro emocij. Res vredno ogleda. Čestitke vsem ustvarjalcem.

18.5.52017 B. T. K.

Bilo je enkratno in zelo custveno dozivetje. Bravo :-)

18.5.52017 S. Z.

Ganili ste nas in navdušili s svojo vrhunsko predstavo. Čestitke, Katja Vidmar, Alja G. Z. in ostali plesalci! Pustili ste velik pečat.

18.5.2017 Z. P. 

Deklici sta bili navdušeni in sta mi bili zelo hvaležni za karte.
Obljubiti sem morala, da si predstavo čim prej ogledam, tako da zdaj me pa res že firbec matra….
Vse je za nekaj dobro, moja smola je osrečila dve mladi duši, ki sicer predstave ne bi videli.

20.5.2017

Dragi plesalci, cestitu bi vam rd se tuki in povem vam da ste bli izjemni in vem kok ste mogl delat da ste vse tole izpelal! Men osebno je blo zlo hudo ker nism mogu bit z vami na odru, slo mi je na jok, z vami sm plesu v mislih gibe katere sm poznou in zelim si da bi blo moje zdravje boljse. Veselim se da pridm se na vrhniko, z veseljem spet pogledam vas trud!! ☺️☺️

20.5.2017

Zivljenje je vrednota...cudovita predstava. V cast mi je bilo sodelovati na tej res custveni dobrodelni prireditvi ❤️

21.5.2017  

Spoštovana Katja, hvala za izredno lep večer včeraj v Dolskem. Izredno lepa predstava, globoka, čestitke vsem soudeleženim. Vam, gospa Katja, velik boklonaj za vse vaše delo v prostem in službenem času. Jaz sem sicer običajen dokaj racionalen inženir, ampak lepota me je prevzela. Občudujem vas in vaše delo. Odkar imam sam diagnozo MS, še nisem zmogel toliko časa sedeti tako pri miru:) Hvala in srečno še naprej.

21.5.2017

Vrhunska predstava! Pohvale vsem nastopajocim.

21.5.2017

Prečudovita predstava ❤

21.5.2017

Enkratno, cutno, ganljivo! 😍

21.5.2017

Cudoviti ste! 

21.5.52017

Priporočam predstavo v kateri boste spoznali zgodbo ki vas bo ganila in se vas dotaknila, vzemite si čas in pridite pogledat!!

21.5.2017

Sobotni večer Dolsko... skromna dvorana, majhen oder. Dobrodelna plesna predstava s Katjo Vidmar za Male viteze pa pravi plesni spektakel! 
Dragi sošolec Albert, zopet si dokazal, da si odličen organizator in veliko srce. Upam, da se kmalu zopet srečamo.

22.5.2017

življenjsko, resnično, ganljivo ...pa kljub vsemu prekrasno..srečno in hvala

22.5.2017

Čudovita predstava, čudovito sporočilo, čudovit namen

3.6.2017

Nocoj je bil na Vrhniki zelo lep plesni večer.
Doživeto pripovedovanje, izjemna skladnost gibov, lepa koreografija, glasba, ki seže do srca in veliko srce vseh nastopajočih.
Iskrene čestitke, opravili ste čudovito delo.
Za nas, ki smo prireditvi le prisostvovali,  za male viteze, za vse tiste, ki doživljajo trenutke negotovosti, strahu, preizkušenj in nemoči.
Zdaj bo marsikomu lažje, predvsem zaradi občutka, da niso povsem  sami in pozabljeni.
Vesela sem, da sem ta večer  lahko preživela s tabo in tvojimi soplesalci in vse žabice  babice, ki smo si predstavo ogledale ( in vse po vrsti izjemno navdušene) smo podobnega mnenja.
Še enkrat čestitke v imenu vseh žabic babic tebi in vsem nastopajočim in naj vam bo ob plesanju še dolgo lepo.

3.6.2017

Nocojšnja predstava je bila, milo rečeno, "nebeška". Vsaka solza, ki jo je potočil marsikdo izmed nas, ni prišla zaradi prehitre izgube ljubljenih, ampak je bila potočena za ves trud, vsako bolečino v mišicah, vsako sekundo, minuto in uro, ki jo je "doniral" vsakdo izmed vas, ki ste tako nesebično in od srca ter iz duše oblikovali nekaj, kar bi morala videti vsaka živeča duša na tem planetu. KAPO DOL in spoštovanje iz vsake celice mojega telesa do vsakega posameznika, ki je sodeloval pri tej neponovljivi zgodbi. Predstava je prečudovita - vrhunsko delo, vrhunska izvedba, vrhunska izbira glasbe, vrhunska koreografija, skratka vsak trenutek predstave, vsak korak, gib, pirueta in izraz na obrazu je vrhunska zgodba vsakega izmed vas. Od srca najlepša hvala za vse, kar ste vložili v to predstavo - predstavljam si lahko, da ni bilo enostavno, ampak nihče izmed vas ni v nobenem trenutku obupal, in vsi ste stremeli k enemu samemu cilju - nesebično pomagati nekomu, ki to pomoč dejansko potrebuje. Predstava je FENOMENALNA. Plesalci - kapo dol. Zame ste najboljši na tem svetu. Res. In če bi vam lahko podarila življenje polno plesa, smeha in duševnega zadovoljstva, bi to danes naredila takoj, v tem zdaju. 

Vsem skupaj pa še enkrat EN VELIKI HVALA ZA VSE - prečudoviti se. Ohranjajte to, kar imate v sebi, skozi celo svoje življenje, in ustvarjajte, ustvarjajte, ustvarjajte ... pišite zgodbe in prenašajte jih na ljudi. To potrebujemo v tem svetu, ki ni niti enostaven, niti razumevajoč, niti radodaren, niti nežen, niti prizanesljiv. Vi ste mehkoba, ljubezen, nežnost in čustva .... fenomenalni in brez primere ... ostanite taki in se ne pustite prepričat v kar koli drugega,v kar verjamete vi sami, in uspeli boste v vsaki zadevi, ki se jo boste lotili. 

3.6.2017 

Danes smo si s prijatelji ogledali predstavo Življenje je vrednota na Vrhniki. Enkratna plesna predstava, ki bi jo moral videti vsak človek.Plesalci so nas s plesom popeljali skozi zgodbo, ki je v danasnjem casu zal preveckrat prisotna- ne izbira , loti se ljudi vseh starost. Vse nas je ganila, kar so dokazale stojece ovacije na koncu.Vsa cast plesalcom, ki so z enkratnim plesnim nastopom prikazali kaj pomeni diagnoza Rak.   Najlepse od tega pa je, da je vsak od nas z ogledom te predstave prispeval nekaj za otroke,ki morajo skozi to žalostno zgodbo. Oglejte si jo, ne bo vam žal.

3.6.2017

Sem gledala in bom ponovno gledala in uživala v druzbi mojih...uzivala v vaši druzbi, plesu, glasbi in bila v mislih s tistimi, ki jih vec ni...v mislih s tistimi, ki se borijo, upajo in ne bojijo. Se zelo veselim in klanjam tebi moja Katja in tebi Albert...in vsem plesalcem za tako mojstrovino! Se vidimo😊!

3.6.2017 - Mala vitezinja Jera

Ko si ganjen v dno duše, zaradi plesa in celega pomena predstave. Vaša energija se čuti in vidi! Super!

3.6.2017

Izrazito izrazno, čutno, usklajeno, brezhibni plesni gibi, neverjetni ste, hvala za čudovit večer.

3.6.2017 Klara Jazbec

Zelo vesela in ponosna sem, da sem bila lahko del te zgodbe. Predstava je resnično vredna ogleda - Dobrodelna plesna predstava Življenje je vrednota ❤ hvala tudi celotni ekipi, ki me je tako lepo sprejela.

10.6.2017 

Hvala. Čustveno sem se končno umirila, da lahko napišem, kako sem doživela predstavo.
Še pred pričetkom sem na odru videla lebdeče zelene krogle. To zame pomeni srčni namen, energije zdravljenja. Pri pričevanje prvega mladeniča so me popolnoma premagale solze.
Iz moje globine so se dvignili občutki zapuščenosti, neki spomini, ko si nisem znala pomagati.
Ples in glasba so bili lirično vztrajni, dramaturški lok me peljal naprej, do katarze, čeprav sem odkorakala iz dvorane čudno tiha. Zelo transformativna predstava, ki me je opozorila ne delo, notranje delo.
Čestitke Katji, njenim plesalcem in tebi.

10.6.2017

Draga Katja in ostali ustvarjalci te nepozabne predstave! 
V eni uri ste nas dobesedno povlekli vase, da smo dihali in čutili z vami. Z vami smo šli skozi vihar, da smo se zavedli kaj v življenju zares šteje in je pomembno. Hvala vam za to izkušnjo!

10.6.2017

Iskrene čestitke Katja Vidmar za ustvarjeno plesno multimedijsko predstavo, v katero je k sodelovanju vtkala mlade plesalce polne življenja in moči, ki so svojo strast, pozornost, ljubezen in čas namenili za ustvarjanje pripovedi v humanitarne namene...⭐️ Zelo sva počaščena in ponosna, da je najin sin del take ekipe in take predstave.

10.6.2017

V Šentvidu sem bila. Brez besed res...tko dobre čustveno plesne predstave še ne💖

10.6.2017

Predstavo sem si ogledala dvakrat...bi si jo z lahkoto tudi tretjič, saj se te vedno znova dotakne...občudovanja ste vredni vsi res...seveda najbolj Katja...ker vem koliko sebe je z veseljem brez oklevanja dala v to stvaritev. Tema je boleca, življenska, aktualna...z mislijo na vse bolnike, zvezdice...mene ste definitivno prepricali, da sta boj in upanje vredna vsakega diha! Hvala vam!

30.9.2017

Hvala Vam za čudovito, dovršeno predstavo in globoko sporočilo. Še vedno čutim njen utrip.

30.9.2017

Spoštovani, čestitam za prečudovito predstavo, izjemno zgodbo, prefinjenost gibov in globoko sporočilo, ki te prevzame. Hvala Vam!

6.10.2017

💕💕💕”ŽIVLJENJE JE VREDNOTA” - Tadeja in Katja Dance company hvala za s čustvi nabito plesno predstavo, ki je v nas pustila globok vtis s še globjim sporočilom. Vesela in ponosna sem na to, da sem videla to lepoto gibanja in z majhnim prispevkom pomagala Fundaciji Mali vitez. 💕💕💕

7.10.2017

Včerajšnja večerna plesna predstava ni pustila nikogar ravnodušnega. Bila je izjemno čustvena, z globokim sporočilom. Življenje je vrednota. Ves kolaž čustev, ki ga je bilo moč čutiti v dvorani med predstavo, je imel en velik skupen imenovalec, imenovan dobrodelnost. Ta je bila namenjena ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ki so preboleli raka. Po videnem lahko rečem Velikim vitezom, ki imajo odprto srce in veliko mero sočutja do sočloveka. Slednjega nam v družbi primankuje. Posebna točka včerajšnje dobrodelne plesne predstave je bil nastop naše občanke ga. Tadeje Polanšček skupaj z Katja Dance Company. Ga. Tadeja se že leta bori s svojo boleznijo in je po dveh mesecih pridne vadbe odplesala svoje sanje ...

10.10.2017

Predstava Življenje je vrednota je ena najbolj ganljivih zgodb v zadnjem času, postavljenih na gledališki oder. To je zgodba o kruti bolezni, ki nam zelo spremeni življenje; je pogled na to, kaj je v resnici pomembno  in kaj ne; je zgodba našega vsakdana. Izjemna zvočna spremljava, gibi plesalcev in doživeta, velikokrat mučna pripoved, nas popeljejo v svet bolečine in žalosti. Dvorana  diha skupaj z nastopajočimi, strahoma čaka na konec. V očeh obiskovalcev se svetlikajo solze. Vsakdo začuti peruti smrti…. Ampak človek se ne vda! Bojuje se z vsemi atomi moči. Mora se, da premaga to kruto bolezen. Mora!!!
Ta predstava nam pokaže, kako lahko človek naenkrat izkusi dno, in nas opominja, da se moramo v življenju s težavami in preprekami boriti ter  nikoli obupati! 
Predstava je zelo primerna za višje razrede OŠ (8., 9. razred) in za vse srednješolce, ker pokaže človeka v trenutkih krhkosti in v trenutkih boja, izpostavlja sočutje in pokaže, da smo vsi ljudje enaki, ker bolezen ne izbira žrtev. Žal! 

11.10.2017

V predstavi plesalci nagovorijo publiko brez besed, projekcija v ozadju govori zgodbo, ki se vsakega gledalca nedvomno dotakne. V življenju imamo vzpone in padce, toda bolezen se vsakega dotakne na svoj način. Vsak se verjetno najprej vpraša ¨ZAKAJ RAVNO JAZ?¨. Odgovora ni, je le odločitev BOJ ali PREDAJA. Predstava nas nagovorja na BOJ. Predvsem pa nas opominja, naj si vzamemo čas za lepe trenutke, naj zaustavimo kdaj korak in ne hitimo brezglavo skozi vsakdanje obveznosti in ... naj nas ne ustavi šele bolezen. Priporočam vsem, tudi mladostnikom, saj se v tej uri, ko si kot gledalec vpet v zgodbo, prepustiš glasbi, plesu in pripovedi, ki te kar posrka vase in prebudi čustva, v očeh se pojavi tudi kakšna solzica. Kot gledalec pa poleg vsega z nakupom karte prispevaš en delček tudi ustanovi Mali vitez, kjer pomagajo otrokom, ki so se srečali s kruto boleznijo. Vsem ustvarjalcem predstave en velik poklon.

18.10.2017

Plesna predstava Življenje je vrednota me je s svojim globokim sporočilom in visoko estetsko vrednostjo vzpodbudila k razmišljanju. Pogosto pozabljamo na to, koliko je vredno zdravje.
Prav tako ne izkoristimo vsakega trenutka tu in zdaj, ker vedno samo nekaj pričakujemo.
Čestitke in prisrčna hvala vsem, ki se tako nesebično razdajate za lajšanje življenja malim bolnikom, nam pa nudite neprecenljiv kulturni dogodek. 

20.10.2017

Čudovita predstava <3 hvala vam za čudovit večer <3 mene je totalno ganila zgodba 

20.10.2017

Čudovito je bilo! Globoko, sporočilno, doživeto. Skratka, umetniško-kulturni dogodek s smislom in pomenom, ki kaže na nekaj več, na nekaj širšega in globljega. Še enkrat čestitke celotni ekipi!!! ;-)

 

20.10.2017

Enkratna predstava, ki je segla v srce..
Čestitam!

24.10.2017

Hvala Vam za čudovito, dovršeno predstavo in globoko sporočili. Še vedno čutim njen utrip.

 

4.11.2017

Predstava Življenje je vrednota je vsekakor VREDNA ogleda.
Dotakne se duše in zašepeta na uho. Opomni. Premakne. Sporočilo je zapisano v naslovu te čudovite predstave.  Srčno priporočam.
Čestitke Katja dance company in vsem,ki sodelujete v tej predstavi.

4.11.2017

Ni besed za opisat, to je treba videt!!

4.11.2017

Prekrasna predstava. Čudovito izvedeno, se dotakne srca.

12.11.2017

Včeraj sem si s prijateljicami (hvala drage moje za še en čudovit malo drugačen večer) ogledala dobrodelno plesno predstavo Življenje je vrednota, katere del je tudi košček moje življenske zgodbe. Zame čustveni vrtiljak, solze, flash back v res težko obdobje. Hvala Katja Vidmar, Neža Erznožnik, Ajda Miklavčič in ostalim plesalcem za res odlično predstavo in predvsem za vas plemenit namen. Čudoviti ste in kapo dol ❤. Ostali, ki pa tole berete...če imate šanso, si predstavo oglejte. Je dobrodelne narave in še pomaga malim vitezom. Priporočam.

 

17.12.2017

Dragi plesalci ❤❤❤ poklon vsakemu posebaj ❤❤❤ Vsakič znova me zaznamujete in v meni pustite kanček sledi. Hvala Vam iz srca in hvala vsem ki ste danes pomagali. Katja Vidmar in Albert Podrekar KAPO DOL!!!!! 

15.1.2018

čudovita predstava. Prav čuti se, da plesejo s srcem...

15.1.2018

Čudovito! Ko najdeš smisel v tem, kar počneš, in to delaš s srcem!

15.1.2018

Gledala sem vašo predstavo in mi je bila zelo všeč, dala mi je veliko misliti o življenju. Koreografija mi je bila zelo všeč, še bolj pa mi je bilo všeč, ker se zavzemate za mlade, ki so preboleli raka. Zgodba me je zelo ganila in zdaj čisto drugače gledam na te stvari. Hvala, ker ste mi spremenili mišljenje in tudi življenje. Zelo Vas občudujem.

16.1.2018

Iskrene čestitke vsem, ki poleg vseh svojih obveznosti ustvarjate to izjemno zgodbo...

10.2.2018

Hvala celotni ekipi, ki se trudite za viteze in ljudi, da nas opominjate kaj je dejansko pomembno v življenju ❤

10.2.2018 

Tretjič na predstavi...spet s solzami v očeh in naježenega telesa. Fantastično...profesionalno...zame še bolj energično...pa je bilo odplesano tretjič v enem dnevu. Ostanem brez besed...Ponosna nate Katja...zlo zlo! Vem, da si že kot mala sanjala o vsem tem in to delila z mano. Vem tudi, da je veliko pri uresničitvi tvojih sanj pomagal Albert...kapo dol. Plesalci so pa tudi uvau....predvsem Tian z dušo in telesom.
Glas širimo naprej Villijana, Natasa in Pia...in moja malenkost...ker se zavedamo...življenje je res vrednota. Imejmo se radi.  

10.2.2018 

Čestitke vsem za predstavo, ki je eno veliko srce, gledala tretjič, a vsakič ponovno navdušena.

10.2.2018

Čestitam! Ob priliki vas pridem še enkrat pogledati

10.2.2018

Še danes predelujem občutke od včeraj, res me je ganila celotna predstava. Še bolj pa sem se počutila povezano, ker sem že celo življenje prisotna ob tej bolezni, saj je 10 let nazaj mami umrla za rakom, ati pa se že tri leta, zaenkrat uspešno s tem bori oz. se vsi skupaj. Občutkom sem pustila da pridejo na plano in se nisem zadrževala niti ob solzah. Hvala za takšno uprizoritev, ob kateri človek večkrat obnemi in se zazre v svoje najgloblje občutke od veselja, pa do strahu in globoke žalosti. Vsaj sama sem se. Hvala!❤️

 

10.2.2018

Hvaležni smo, da smo del te zgodbe, pa čeprav smo se spoznali zaradi bolezni rak, ki je bil del nas, Malih vitezov in veliko katerega izmed gledalcev. Hvaležni smo, da nam je vsak dan podarjen ❤️

10.2.2018

Hvallaaaa vsem za nas, Viteze! Hvaležni neskončno, Katji in njenim plesalcem, Albertu za vse kar " zraven paše"....itaq pa Bogomirju za 42/42! En velik poklon vsem, ki nas podpirate!!!

10.2.2018

Bravo!

 

10.2.2018

Včeraj sem bila na predstavi v Španskih ..in sem ostala brez besed in solznih oči ..bilo je prekrasno.. vse čestitke vsem sodelujočim ..plesalci so čudoviti..in zgodba ki te prevzame... super izbor tudi glede glazbe -super!!
Predstavo sem doživela večplastno.. namreč .. kar nekaj let sem bila zaposlena na Onko in bila soočena s to tematiko..bilo mi je zelo težko tam delat!!!...
...nato je za rakom zbolela moja mami..a ga 2x uspešno premagala
Včeraj pa sem na predstavo peljala prijateljico ..ki prav zdaj bije bitko z RAKOM.. ona je sicer doživljala to predstavo pozitivno...se je poistovetila v nulo z zgodbo...sem se sicer bala da ji bo prehudo...čustveno mislim..ampak je to vzela zelo pozitivno..sploh konec..in sporočilo..da se hoče..zmore...da bo... ❣❣
Po koncu predstave sva zelo hitro zapustili dvorano..namreč..že tako je komaj zdržala sedenje na stolu v istem položaju. zaradi bolečin!! Je namreč po operaciji vratnih vretenc...metastaze v kosteh..upamo na najboljše.. upam da pride še kakšna prilika da se vidimo...pa veliko uspeha še naprej...pa zdravja!

13.2.2018

Življenje je vrednota – pojem za vrednote pa je postala tudi plesna predstava

V Domu španskih borcev smo si 9. 2. 2018 ogledali plesno predstavo Katje Vidmar in njenih plesalcev Življenje je vrednota. Bil je petek in naša kolegica Katja nas je povabila. Vedela sem, da bo dobrodelno in da je izkupiček od predstave namenjen Malim vitezom. In prepričana sem bila, da nam bo gledalcem ob gledanju lepo. A bilo je veliko več od tega. Katja je svojo ljubezen do življenja in strast do plesa prenesla na svoje plesalce. Doživeto, čustveno, strastno, nepozabno.  Bilo je res nepozabno – Katjina predstava je slavospev življenju.

Lidija Butina 

 

13.2.2018

Draga velika devetnajsterica (Katja&Albert&Neža&Maja&Irena&Tian&Tim&Alja, Žan&Peter&Živa&Matej&Mira&Ajda&Alja.A.&Kristina&Maruša&Luka&Špela)!

Vsaka vaša uprizoritev »Življenje je vrednota« je dragocen unikat.

Plesna pripoved vsakega izmed vas služi ustvarjanju skupne umetnine. S plesom zlijete besede, glasbo in slike v prepričljivo univerzalno sporočilo.

Posebej hvala za  pomoč malim vitezom z donacijami, da jih izkoristijo za premagovanje ovir pri vključevanju v svojo skupnost.

P.S.: Kot premierna, so se me tudi sedanje predstave v Španskih borcih  močno »dotaknile«. Z besedami nisem prav spretna, pa sem potrebovala kar nekaj dni, da vam še enkrat rečem hvala.

14.2.2018

Predstava je čarobna in ima močno sporočilno vrednost. Pogosto nezadovoljni z življenjem spoznamo dejanske vrednote: zdravje, ljubezen, prijateljstvo, solidarnost. 
Požrtvovalnost nastopajočih pa je velik vzgled."

Jelka Brčkalija

14.2.2018 

Multimedijska predstava Življenje je vrednota si v prvi vrsti zasluži poklon in pohvalo za izvrstno idejo, izvedbo in energijo. Plesalci in plesalke na odru prikažejo realno zgodbo, v kateri se lahko (z)najde vsak posameznik.

Meni osebno ogled te zgodbe predstavlja dober vpogled v nepredvidljivost življenja in izgubo nadzora, le-tega pa se po navadi zavemo šele takrat, ko je prepozno. Je mantra vseh nas, pa vendar vedno znova pozabim, zato je bil ogled predstave še toliko bolj pomemben in zadovoljiv. V današnjem svatu zgrešenih prioritet je pomembno, da opomnimo sebe in druge, da je življenje vrednota. Predstava je v meni vzbudila različne občutke in čustva, odprla stare rane in spomine, a vseeno na koncu prinesla sporočilo tistega, kar je pomembno – minljivost, optimizem, povezanost in ljubezen.

Menim, da bi ogled predstave marsikomu približal realen svet in ljudi, s katerimi si le-tega vsak dan delimo. Predstava se mi zdi primerna za vse generacije, predvsem za mladostnike, ki v današnjem času pozabljajo, da so vrednote lahko, tako kot življenje samo, zgolj sprehod v tišini ali pa prijeten klepet s prijateljem ob skodelici čaja.

Še enkrat, pohvale plesalcem in Katji za odlično predstavo. (Sabina Kosednar, profesorica Srednje zdravstvene šole Ljubljana)

15.2.2018

V petek 9.2.2018 smo si dijaki srednje zdravstvene šole Ljubljana ogledali predstavo Življenje je vrednota. Predstava mi je dala misliti, kaj se nam v življenju, ko najmanj pričakuješ lahko zgodi. Meni je pomembno in mislim, da tudi vsem ostalim, da ljudem pomagamo. Zelo lepo mi je, da so plesalci predstave skozi ples prikazali, da je pomembno pomagati drugim in jim biti v oporo.  Želim si, da bi to predstavo videlo čim več ljudi, predvsem mladi.
Živa Perušek

 

15.2.2018

Predstava življenje vrednota mi je bila zelo všeč, ker je bila zelo realistična, pokazala je nekaj, kar se dogaja v vsakdanjem življenju, tako mladim kot starim. Vesela sem, ker sem dobila to možnost, da si predstavo ogledam. Marsikateri otroci oz. dijaki ne vedo, kako ljudje raka doživljajo, ker ga recimo niso imeli v družini in ta predstava to na zelo lep način pokaže. Mislim pa, da je za nas mlajše zelo zanimiva saj je vključen tudi ples.
Špela Mavrič

15.2.2018

Predstava je name delovala na različnih ravneh. Najprej me je presunil posnetek fantka, ki v bolnišnični obleki v bolnišničnem okolju stvarno niza dejstva o svoji bolezni (raku), o poteku in pomenu terapije.
Kombinacija plesa in posnete zgodbe o mladi zdravnici, ki se mora sama soočiti s hudo boleznijo, me je ves čas držala v napetosti. Kljub temu da se na ples ne spoznam, sem v plesnih točkah uživala. Nagovarjala me je tudi številčnost in očitna raznolikost plesne skupine: mladi in tudi nekoliko starejši plesalci, moški in ženske
…, ki jih očitno povezuje močan entuziazem. Na področju, na katerem so dobri, ustvarjajo nekaj zelo kakovostnega, lepega. Za to nedvomno porabijo ogromno svoje energije in časa. In zaslužek ob prepolni dvorani namenijo za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.
Celotna predstava je prežeta s pozitivno energijo, kljub temu da govori o smrtno resnih stvareh. Prikaže soočenje s hudo boleznijo, notranjo stisko in nabiranje moči, ki bo omogočila preživetje. Ne le glavne osebe, ampak tudi njene ljubljene osebe in prijateljev. Skupaj so prizadeti, toda skupaj se bodo tudi borili.
Pozitivni so bili tudi odzivi dijakov. Občudovali so plesne točke in plesalce, zgodba o zdravnici pa je v njih odprla številna vprašanja.

Nataša Spindler, prof. slovenščine na Srednji zdravstveni šoli Ljubljana

17.2.2018

Navdušili so me plesalci, saj plešejo iz strasti in užitka. Poglaviten del predstave pa je njeno sporočilo, saj ljudi nagovarja, da je življenje vrednota. Hkrati pa svoj denar namenja mladim in jim tako zagotovo polepša življenje ter jim nariše nasmeh na obraz.

Menim, da bi si morali vsi mladi vsaj enkrat ogledati tako predstavo, saj je to predstava, ki jo ne le doživiš, ampak jo v srcu za vedno obdržiš.

Žan Stanković - Gimnazija Moste 

17.2.2018

To predstavo se res splača gledat, na koncu si rečeš, res je vredno živeti v sožitju, sočutju, soustvarjanju z drugimi.

8.3.2018

Rak je tema o kateri bi morali večkrat govoriti in ozaveščati ljudi o tem in najlepši način je z gibanjem oz. s plesom. Skozi predstavo, glasbo, mimiko plesalcev in sceno so plesalci gledalce želeli vživeti v zgodbo, kako je ko zboliš za rakom in zdi se mi, da jim je zelo dobro uspelo. Ne samo, da so plesalci na koncu predstave dosegli stoječe ovacije gledalcev, ampak so dosegli tudi čustva pri publiki. Moram priznati, da je predstava ganila tudi mene. Zelo podpiram dobrodelen namen predstave, da izkupiček iz prodaje vstopnic podarijo fundaciji Mali vitezi.
Predstava je na meni pustila zelo globok vtis in za trenutek me je pustila brez besed. Videlo se je koliko truda in volje so vložili v njo plesalci, organizatorji in vsi, ki so še sodelovali pri nastanku predstave. Predstava je bila zelo srčna, kar je bilo videti tako pri plesalcih kot pri gledalcih.

Katarina Krajnc - gimnazijka

19.3.2018

Fenomenalna predstava, ki si jo mora vsak izmed vas ogledat. Ves cas kurja polt... res custveno! Hvala, ker sem bila lahko del vaše zgodbe❤️!

8.4.2018

Čudovita predstava... kdo je še ni videl, toplo priporočam ;)

8.4.2018

Res je bilo prečudovitoooo in nepozabnoooo!!!!😉

8.4.2018

Čeprav je bilo zelo zelo težko podoživljati celotno zgodbo, ki se nam je dogajala pred skoraj tremi leti, sem zelo ponosna na vse, na ustvarjalce predstave, na Anžeta z družino, na vse nas v dvorani, ki smo podprli to poslanstvo. Na Selnico, ki je pokazala svoje srce! In na svojega, malo starejšega viteza ❤️!

8.4.2018

neprecenljivo <3

9.4.2018

Hvala Katja Dance Company, da ste nam to omogočili. Da nas opominjate na bistvo ŽIVLJENJA. Hvala, da nam vlivate moč in pogum. HVALA, da smo del vas ;)

9.4.2018

Ker ne znam z besedami zaobjeti vseh mojih čustev po ogledu dobrodelne plesne predstave "Življenje je vrednota" v izvedbi Katja Dance Company, naj namesto tega spregovorijo fotografije.

7.4.2018

Srčna hvala vsem za današnji večer, bilo je nepozabno!

9.4.2018

Hvala vam za prečudovit večer. . . ❤ Tako kot ste dejali na začetku predstave "Iz dvorane v boste odšli drugačni"...in točno to se je zgodilo,odšli smo predvsem bogatejši z zavedanjem da je Življenje res vrednota...💗 HVALA 💗

9.4.2018

hvala vam <3 in naj se dober glas širi. "hočemo, zmoremo, bomo!"

9.4.2018

Tudi ekipa Hrama kulture se veseli z vami....

15.4.2018

Velik poklon Katja Dance Company za prečudovito predstavo, ki je med nas prinesla srčnost, povezanost in navdih ter nas spomnila, kaj so vrednote v življenju. Hvala, hvala, hvala. Čudovito je bilo sodelovati z vami. 💓

16.4.2018

Koncno mi je uspelo si ogledat multimedijsko predstavo Zivljenje je vrednota. Predstava ti vzame dih, te popelje V razlicne emocije ter nazadnje  me je  odpeljala V leto 2004 kjer sem tudi sama premagovala svojo bolezen- rak. Obcutki so nepopisni, plesalci odlicni , ter vredno ogleda. Iskrene cestitke vsem, ki so pri tem projektu sodelovali. ❤️

17.4.2018 

Prejšnjo soboto 7.4. sem bila v Selnici ob Dravi v kulturnem domu Adnorda Tovornika na dobrodelni plesni predstavi ŽIVLJENE JE VREDNOTA....!!!! Res je življenje je resnično vrednota.... Tako, kot pravi Katja HOČEM,ZMOREM,BOM ....
Po tem čudovitem in nepozabnem koncertu sem se zares zamisla .....
Iz dvorane sem odšla drugačna polna energije in prelepih občutkov, ki mi bodo ostali v večnem spominu❤

za katere je krKatja Vidmara Vidmar in njeni prečudoviti plesalci ,brez katerih ne bi bilo tega nastopa....

Velik HVALA Katja Vidmar ❤🌹 ... Hvala tvojim - Albert Podrekar in plesalcem ....

in seveda hvala vsem obiskovalcem,da ste z nakupom vstopnic pripomogli nam Malim Vitezom...

Hvala tudi vsem za lepo pogostitev....in prečudovit šopek ...😀

HVALA tudi Anžetu in njegovi družini...prečudoviti ste Anže ti si zares en sonček🌞...,
pravi mali BOREC ❤

17.4.2018

Ja predstava je takšna čudovita, da bi jo lahko gledal in gledal še ne vem koliko krat😁 te kar odnese....

Hvala še enkrat in veliko uspehov še naprej❤

16.5.2018

najprej čestitke ob 1. obletnici <3 Me je kar zamikalo, da bi bili danes z vami v ZG... Veselim se naslednje predstave :) Čudovit večer želim celotno ekipi in obiskovalcem.

16.5.2018

škoda da danes ni petek... služba in to...če bi bil petek, bi prišla še 3. na predstavo <3

16.5.2018

Čestitke, se na mnogo dobrih predstav!

17.5.2018

Bilo je fenomenalno!!

17.5.2018

Bilo je prekrasno!

25.5.2018

Bravo, enkratni ste, cudoviti plesalci z duso, pa vse lepo, na vec kot zasluzenem pocitku...


1.12.2019

Krasna predstava, se dotakne dušice v globino, pa če hočeš ali ne. Toplo priporočam. 💗

1.12.2019

Čudovita predstava, krasni plesalci ♥♥♥ Naj se širi ♥♥♥

1.12.2019

You were amazing yesterday. You touched me deeply, again. Thank you🙏

 

1.12.2019

V veselje mi je bilo sodelovati z vami pri tej predstavi in biti del tega projekta. Želim vam še veliko uspešnih predstav!

1.12.2019

Vsakič znova sem očarana nad predstavo. Super ste čisto vsi, ki v njej sodelujete, globok poklon Katji. ❤
In srečno na poti prihodnosti. 🍀

1.12.2019

Ganjena do solz, ponovno. Bilo je čudovito💝

1.12.2019

Učenci baleta v Postojni
"Koliko je bil star Anze? Ampak on je bil tako pameten! Kako je vse to vedel?"
"Moja mami je rekla, da je to bla prva predstava v njenem zivljenju, da ji je bila vsec"
"Kako ste naredili tisti dvig? A lahko mi to probamo?"
"Ucitelca kako je ime tisti z rdecimi lasmi? Jst recem Katarina, in one vauu :))
"To je bla najboljsa predstava kar sem jih kdaj vidla"
Pa jih vprasam kateri ples vam je pa bil najbolj vsec? "Tisti ko je odzadaj video in vi isto plesete. Pa tud tisti ta hiter ples"
"A je to resnicna zgodba o zdravnici?"
"Ucitelca vi ste took velki bli na odru"

1.12.2019
Bilo je enkratno, skoraj neponovljivo❤️

1.12.2019 - Igor Marentič - župan občine Postojna

Ena boljših predstav, ki sem jih spremljal zadnje čase in bi bila napaka če ne bi stopil v dvorano. Čestitke Katji in njeni ekipi. Tudi glasbeni izbor... respect!


1.12.2019 - Katja Jordan - vodja Kulturnega doma Postojna

Če kdaj kje zasledite tole predstavo - ne oklevajte, obvezno si jo pojdite ogledat, prispevajte k boljšemu svetu in verjemite mi, iz dvorane boste odšli malce drugačni, kot ste prišli. Hvala plesalcem, ki nam na čudovit način sporočajo, kako pomembno je, da cenimo življenje. Globok poklon! 

15.12.2019 - KC Ravne

Hvala vam za odlično plesno predstavo in vse dobro, kar počnete! ♥

15.2.2020 - Barbra Drnač

Custveno je bilo vceraj na predstavi @zivljenjejevrednota by Katja Vidmar in @katjadancecompany;) moj tretji ogled in vsakic drugacen pogled;) 33 so jih odplesali v dveh letih in pol kar je poseben rekord slovenske plesne scene;) ni cudno, da so postali Naj dogodek lanskega leta po mnenju bralcev Parade plesa;) na predstavi sta prvic uzivala tudi Valerija Čarman in njen Ivo;) Anze, kateremu je predstava posvecena pa je bil z nami ceprav ga ni vec med nami... hvala, Katja in Albert Podrekar in ja, cancer sucks!!! Danes je dan otroskega raka zato dvojno cancer sucks!! 

15.2.2020 - Valerija Čarman

Večer za spomine 
Priznam da mi je bilo težko. In lepo. 
predstava prečudovita

15.2.2020 - Asmir in Elvira Nuhanović

Katja Vidmar, Albert Podrekar, Življenje je vrednota - Dobrodelna gledališka plesna predstava, velika hvala za vabilo na današnjo predstavo, predstavo vseh predstav  neverjetno zgodbo, pogum vaših vitezov, vaših plesalcev. Toliko čustev, strasti, pozitivne energije in neverjetnih oseb na enem mestu, v enem trenutku, v življenju. Hvala, da ste naju opomnila in hkrati spomnila, da vsaka sekunda šteje, da se v trenutku lahko vse obrne in da kljub vsemu in v krogu takih kot ste vi, pravih vitezov, sonce vedno posije. Nama ste  polepšala večer in današnjemu  dnevu vdahnila prav posebno življensko noto, pravo življensko vrednoto...