Si želite, da bi vaše telo zmoglo več?

Verjamem v to vadbo, ker jo izvajam že 20 let. In vem, da deluje!

Vadba za vzdržljivost pomaga, da lažje začnemo nov teden, se napolnimo z energijo, vzpodbudimo srce in natreniramo mišice, da so aktivne, z raztegovanjem in vajami za krepitev pa oblikujemo telo, da postane čvrsto in pripravljeno za vsakodnevne napore.

 

Vadba je primerna za oba spola in različne starosti!

Priporočamo jo tako začetnikom, da na prijeten način začnejo z redno vadbo in razvijejo odnos do svojega telesa, kakor tudi športnikom, ki želijo celostno pripraviti telo in se s tem izognejo poškodbam. 

Kdaj: vadba bo potekala vsak ponedeljek od 18. do 19. ure, s pričetkom v ponedeljek, 7. avgusta, 2020.


Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe.

Cena: 25 EUR na mesec za predvidoma 4 vaje. Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino za en mesec. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10% popust za drugega vadečega. 

 

Program: Vadba za vzdržljivost vsebuje vaje za povečanje srčnega utripa, ogrevanje celega telesa, vaje za moč, raztegovanje, vzdrzljivost ...


Prijave in informacije na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599 

Naš lepi novi plesni studio je opremljen s plesnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.

Spletni medijski pokrovitelj predstav je Parada plesa.

Tel. +386 41 649 599

katjadanceco@gmail.com

Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

Studio:

Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana

© since 2017  Katja Dance Company.