Tim Lončar

Področja plesa: S plesnimi koraki sem začel pri 5-ih letih in od takrat še vedno vztrajam v eni in zame edini plesni šoli Mojce Horvat. Moje plesno znanje je zelo obširno, kajti skozi leta sem velikokrat zašel tudi v druge zvrsti plesa, najbližje pa so mi jazz, musical, step in showdance.

Plesni bio: Skozi leta sem nastopal v raznih produkcijah in mjuziklih po Sloveniji. Tako sem kot otrok igral v mjuziklih Pika Nogavička in Kekec, ki smo ga posneli na RTV-ju. Nekaj let sem tekmoval in tudi večkrat osvojil naslov svetovnega prvaka v jazzu in stepu. Sodeloval sem  in še vedno sodelujem z Avseniki. V največjo veselje pa mi je, da sem del mjuzikla Mamma Mia, v katerem igram vlogo Pepperja. Za vse te dosežke pa je seveda kriva ena in edina moja druga mati Mojca Horvat!

Kaj ti pomeni plesati v predstavi? Biti del tega projekta mi predstavlja predvsem novo izkušnjo v življenju. Spoznal sem se z novimi plesnimi slogi, ki jih do sedaj še nisem toliko poznal. Predvsem pa mi je v veselje, da lahko s tem projektom narišemo nasmeh na obraze ljudi in da jih vsaj za malo odpeljemo stran od vsakdanjih problemov. 

Sporočilo: V življenju me vodi veliko pozitivne energije, ki jo prenašam tudi na druge ljudi. Zato je moje sporočilo ljudem predvsem - Bodite prijazni drug do drugega in nikoli ne obupajte sami nad seboj, na koncu vedno posije žarek upanja za vsakega izmed nas!