top of page

V naši "dnevni" sobi

Updated: Sep 13, 2023

Končno smo jo dočakali! Našo domačo uprizoritev nove plesne pravljice za otroke "Pomislite na nas"! Praktično v naši "dnevni" sobi, saj toliko časa preživimo tukaj. Tu ustvarjamo že peto leto.

Da, našo plesno dvorano se da začarati. Tako, da postane pravo malo gledališče. Ima skoraj vse, kar imajo velike sestre in v soboto dopoldne je zažarela v vsem svojem sijaju.

Dan se je pričel ob 7. uri, ko smo dokončali še zadnje podrobnosti prejšnjega večera, naše plesalke so počasi prispele v garderobo, ki je postala ličilnica in sonce je nežno pobožalo dvorano.

In kmalu so pričeli prihajati prvi gosti. Nadvse smo se razveselili, da so nas obiskali tudi naši plesalci drugih plesnih predstav iz naše zakladnice plesa. Prav posebno prizananje in znak prijateljstva, ki se je tkalo med nami. Seveda tudi s podmladkom.

Prisrčna hvala vsem obiskovalcem, ki ste nas počastili s svojim obiskom predstave. Skupaj smo pričarali nasmeh na obraze otrok in dan je bil zabaven in lep.

Naša pravljica se odpravlja naprej na Jesenice, kjer nas lahko obiščete 8. oktobra, ob 10. uri, v gledališču Toneta Čufarja. Prisrčno vabljeni. Z vašim obiskom boste pomagali pri nakupu hrane za zapuščene živali Zavetišča Gmajnice!


Pa še nekaj utrinkov sobotnega dne:29 views0 comments

Comments


bottom of page