top of page

S plesom ponovno donirali hrano za zapuščene živali

Updated: Jan 25

Pozdravljeni v letu 2024. Naj bo zdravo, veselo, uspešno in plesa polno.

Veseli smo, da lahko tudi v našem 8 letu delovanja izpolnjujemo ustanovne temeljne stebre delovanja Katja Dance Company:

  • da s plesno umetnostjo opozarja na vsakdanje točke v življenju, ki se pomembno​ dotikajo našega življenja in okolja;

  • da omogoča plesno infrastrukturo umetnikom, ki želijo živeti svojo plesno umetnost na odrih, obenem pa dati odrom in publiki kvalitetno vsebino;

  • da namenja sredstva s plesnih predstav za humanitarne vsebine.


In tako smo sinoči ponovno obiskali Zavetišče za zapuščene male živali Ljubljana in jih obdarili s hrano za male junake. Donacija je ponovno rezultat plesne otroške pravljice Pomislite na nas!, z uprizoritvami katere nadaljujemo tudi v letu 2024 (kmalu v Laškem in Ljubljani).Tako se zahvaljujemo vsem organizatorjem, predvsem pa plesni ekipi, ki izpolnjuje našo zavezo s svojo ljubeznijo do plesa in družbenega angažmaja (Sara Brčvak, Iva Šantek, Špela Dolinar, Sara Bračun Duhovnik, Peter Capuder in Katja Vidmar).


Tudi vi lahko postanete dejavni na mnogo načinov. Če ste plesalci, se nam lahko pridružite,sicer pa nas seveda lahko povabite na vaš dogodek ali ga organiziramo skupaj. Nastopamo tako v gledališčih, kulturnih domovih, kot tudi na šolah in v vrtcih.


Lahko pa enostavno pošljete SMS ZAVETISCELJ5 na 1919 in tako namenite 5 EUR za delovanje zavetišča.


Če vas pa zasrbijo pete, pa se nam pridružite na naših plesnih vadbah v našem studiu na Letališki cesti 27, kjer vam trenutno lahko ponudimo:

  • vsak ponedeljek ob 18:00 - Vadba za vzdržljivost;

  • vsak torek ob 17:30 - Jazz Fusion za odrasle;

  • vsako sredo ob 18:00 - Plesalnica za ženske;

  • vsako nedelje ob 18:00 - Balet za študente in odrasle.


Pa eno super leto vam želimo!


Ekipa KDC


87 views0 comments

Komentarai


bottom of page