top of page

Potrjeni klasi 17. marca Maríe Matarranz de las Heras!!!

Izredno smo veseli, da ste plesalci tako lepo sprejeli našo iniciativo, da pripeljemo v naš studio prima balerino reške baletne hiše Marío Matarranz de las Heras.

Po pregledu vseh prejetih prijav sedaj lahko končno potrdimo, da bomo oba klasa realizirali in veselimo se tega res posebnega dogodka in plesne izkušnje.


Katja Dance Company ima enem od svojih treh temeljih delovanja zapisano, da omogoča plesno infrastrukturo umetnikom, ki želijo živeti svojo plesno umetnost na odrih, obenem pa dati odrom in publiki kvalitetno vsebino. S plesnima klasoma omogočamo možnost novega plesnega znanja in izkušenj.


Plesna dvorana KDC s svojimi kar 147m2, baletnim plesnim podom, baletnimi drogovi, veliko garderobo s tuši, ter recepcijo na skupni površini 300m2 ponuja vsebine, ki plesalcem omogočajo razvoj, nastope in plesne prijatelje. Ponosni smo tudi, da je naš studio doživel prenovo razsvetljave, katere "premiera" bo ravno to plesno nedeljo 17. marca. Zamenjali smo staro neonsko osvetljavo in studio bo v nedeljo zasvetil z novo bolj varčno in okolju prijazno LED razvestljavo.


Klasa:

  • ob 11:30 - klas baleta - (v tem trenutku so na voljo še 4 mesta)

  • ob 13:30 - klas sodobnega (contemporary) plesa (v tem trenutku sprejmemo lahko še 3 prijave)


Torej ni še prepozno - nekaj prijav lahko še sprejmemo - PRIJAVA.

Vsak udeleženec bo prejel tudi potrdilo o udeležbi!


Nekaj utrinkov iz plesnih klasov in pogovor z Mario pa bo moč videti tudi v eni od prihodnjih oddaj edine plesne oddaje na televiziji - Parade plesa!


Oglejte si Mariine pretekle nastope:


12 views0 comments

Comments


bottom of page