top of page

Otroška plesna pravljica Pomislite na nas v Ljubljani - to soboto 9. septembra!

Updated: Sep 13, 2023

ŽIVALICE PLESNE PRAVLJICE POTUJEJO V BELGIJO IN BODO VESELE VAŠE POMOČI!

Nova otroška plesna pravljica s katero sicer pomagamo Zavetišču za zapuščene živali za nakup hrane in opreme se konec meseca novembra odpravlja v Belgijo na dve uprizoritvi v Bruslju. Z obiskom tokratne uprizoritve 9. septembra in vašim prostovoljnim prispevkom nam neposredno pomagate pri potnih stroških gostovanja, za kar se vam srčno zahvaljujemo!

V obdobju 30. november in 3. december 2023 bomo v sodelovanju s SLOBEL - slovenskim društvom v Belgiji. slovenskim veleposlaništvom v Bruslju in EEB1, European School in Uccle, Belgium in sofinanciranjem Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu nastopili z našo dobrodelno plesno pravljico "Pomislite na nas!" na veleposlaništvu RS in na Evropski šoli 1 v Bruslju.

Katja Dance Company (KDC) je slovenska amaterska plesna skupina, ustanovljena oktobra 2016.

Smo ustvarjalci dobrodelnih multimedijskih gledališko plesnih predstav Ženska, Življenje je vrednota, Project X in Knjiga kakor tudi 5 plesnih pravljic za otroke. Za nami je 6 letni plesni ciklus, preko 130 odplesanih uprizoritev in nastopov in nastanek našega filmskega prvenca - plesni film Življenje je vrednota - The Movie! S tem smo zbrali in donirali že preko 50.000 EUR različnim organizacijam, največ iz področja pomoči mladim, ki potrebujejo pomoč ali pa so preživeli raka in tako uresničevali naše geslo - "Care to dance - dance to care"

Gostovanje v Belgiji ustvarjalcem pod okriljem Katja Dance Company predstavlja izredno pomemben kamenček v mozaiku našega prostovoljnega in dobrodelnega dela v obliki slovenske plesne in avdiovizualne umetnosti, ki jo imamo priložnost tokrat predstaviti v Belgiji.

Rezervacija vstopnic po mailu katjadanceco@gmail.com ali telefonu 041 649 599

Vstop je brezplačen - lahko pa nam namenite vaš prostovoljni prispevek in nam s tem pomagate zbrati potrebni znesek za kritje stroškov gostovanja v Belgiji. Vas pa vabimo, da doma pogledate, če imate tudi vi kakšno odejo odveč, lahko kupite tudi hrano za pse ali mačke in jo prinesete/pripeljete 9. septembra., ko bomo ob 11. uri odplesali plesno pravljico v naši dvorani v Ljubljani. Na njihovi spletni strani pa si lahko ogledate mucke in kužke, ki iščejo nov topel prijazen dom.

Sodelujoči: Sara Brčvak, Iva Šantek, Špela Dolinar, Sara Bračun Duhovnik, Katja Vidmar

Avtorica besedila: Katja Vidmar Koreografija: Katja Vidmar Scena: Katja Vidmar, Špela Dolinar - Kreativna hišica Produkcija: Albert Podrekar

Pridite in nas podprite!


22 views0 comments

Comments


bottom of page