top of page

Novoletno voščilo. Katja Vidmar. V letu 2018 zaplešimo vedno in povsod!

Updated: Apr 5, 2023

Leto 2017 je bilo res zelo pestro, polno in nepredvidljivo. Nihče od nas ni pričakoval takega odziva, ko smo delali predstavo Življenje je vrednota, in smo srečni in veseli, da smo jo odplesali že trinajstkrat, in smo skupno zbrali veliko denarja za ustanovo Mali vitez, ki pomaga mladim, ozdravljenim od raka. Je pa to leto poleg veselja prineslo tudi veliko žalosti izgubo dragih oseb zaradi raka in zavedanje, da je življenje krhko, dragoceno.

Katja Vidmar

Držim se načela, da človek ne sme imeti velikih pričakovanj bolje je, če te situacije zapeljejo v smer, ko si presenečen, da se stvari zgodijo same od sebe, se razširijo in postanejo več, kot si pričakoval. Tako je z našo predstavo Življenje je vrednota od predvidenih šestih jih je zraslo trinajst, in še plesno pravljico smo spravili pod streho in z njo nastopamo, plesni studio v Ljubljani je zaživel vse se je sestavilo v lepo plesno zgodbo. Naša velika žeja je, da bi nastopili tudi v tujini, zamejskim Slovencem in na Hrvaškem, in dogovori že potekajo, tako da držimo pesti, da bomo v prihodnjem letu izpolnili tudi to.

Katja Dance Company

Vsem plesalcem in plesalkam, koreografom in koreografinjam, plesnim sodnikom in sodnicam želim predvsem zdravo, polno in plesno leto 2018, in da bi se vsi skupaj več povezovali v projekte, s katerimi lahko s svojim talentom pomagamo, navdušujemo, pobožamo ranjene duše in plesno umetnost predstavimo kot tisto, ki zdravi, združuje in napolni z energijo.

Katja Dance Company

Vsem ljudem pa želim, da jim leto 2018 prinese notranji mir, zdravo leto brez bolečin, brez žalosti, pomanjkanja in ob ljudeh, ki jih imajo radi. Naj v letu 2018 zaplešejo vedno in povsod in cenijo trenutke v življenju! (pogled na leto 2017 in novoletna čestitka Katje Vidmar, šefice skupine Katja Dance Company, ki je v minulem letu navduševala s predstavo Življenje je vrednota in si jo lahko ogledate 13. 1. v Velenju)

Katja Dance Company - Tian Čehič in Katja Vidmar3 views0 comments

Comments


bottom of page