top of page

Novoletna čestitka. Katja Vidmar. Ples naj polepša vsak dan in napolni srce!

Updated: Dec 14, 2022

Katja Vidmar & Albert Podrekar, Brezovica


Tole leto res ni bilo prijazno do umetnikov in plesalci smo se razkropili po svojih stanovanjih in sobicah ali samevali v dvoranah, ampak smo kljub temu plesali zase, za druge in z drugimi na daljavo ter s tem dokazali, da nas nič ne ustavi. Če človek rad pleše, pleše vedno in povsod.


Polovico leta sva z Albertom preživela v Belgiji, polovico pa v Sloveniji, ves čas pa smo plesalci in plesalke Katja dance company vzdrževali stike, in na to sva najbolj ponosna nas druži predstava Življenje je vrednota in vsak petek si mahamo prek zaslonov, si podarimo nasmeh, poklepetamo in zaplešemo koreografije predstave, da telo ne pozabi, in dan je takoj lepši. Hvaležna sva vsem, da drug drugega motiviramo, se spodbujamo in tolažimo. Seveda pa si za prihodnje leto najbolj želimo, da bi se lahko vrnili v plesni studio skupaj, se objeli in skupaj zaplesali v živo, ker je pristen človeški stik izjemnega pomena. Želimo si, da bi lahko plesali predstavo spet na odrih in z njo pomagali Ustanovi Mali vitezi, da bi končno lahko zaplesali novo pravljico Objemi drevo za otroke in darovali Junakom tretjega nadstropja, da bi lahko na oder postavili tudi novo predstavo, ki nastaja … in še in še … idej je veliko in energije tudi, tako da upamo, da bo prihodnje leto bolj prijazno.


Vsem plesalcem in plesalkam po Sloveniji in tudi v tujini pa želimo, da bi plesali še naprej, da bi se povezali in ne obupali, da bi jim ples polepšal vsak dan in jim napolnil srce in misli s samimi pozitivnimi mislimi, in komaj čakamo, da bomo lahko drug drugemu pokazali, kaj je nastalo v tem času, ker smo prepričani, da je ustvarjalnost kar kipela … Srečno, veselo, nasmejano, plesno, ustvarjalno in predvsem ZDRAVO 2021 želimo vsem. (sporočata koreografinja, plesalka in vodja Katja dance company Katja Vidmar in producent Katja Dance Company Albert Podrekar)https://www.paradaplesa.si/ritem-izjav/novoletna-cestitka-katja-vidmar-ples-naj-polepsa-vsak-dan-in-napolni-srce/?fbclid=IwAR3woXjumVxmYpGayF3PhQ8BTFP66UQloTupioCY2hMef8cg6ZzdncEod7c

9 views0 comments

Comments


bottom of page