top of page

Novo: Balet za otroke v dvorani Katja Dance Company z Nušo Košti

Veseli smo, da vam lahko sporočimo veselo novico, da se je baletna pedagoginja Nuša Košti odločila podati na samostojno pot in v naših prostorih s septembrom poučevati balet za otroke.

Za vse informacije o tem, kako se lahko tudi vaši otroci pridružijo skupinam in se podajo na pot te prelepe zvrsti umetnosti, ki mladim poda mnogo več, kot le baletne plesne korake pa vas vabimo da kontaktirate Nušo na email nusa.kosti@gmail.com.

Nuša Košti
Foto: Darja Štravs Tisu

Nuša se predstavi:

"S klasičnim baletom se ukvarjam že od malih nog, svoje prve baletne korake sem naredila v baletni dvorani Konservatorija za glasbo in balet Maribor in šolanje tam zaključila. Po koncu šolanja na Konservatoriju sem baletno pot nadaljevala na Baletni akademiji Antona Bogova. V času šolanja sem se poleg klasičnega baleta spoznala še z drugimi plesnimi zvrstmi (sodobni ples, plesna akrobatika, jazz).


Neizmerno me veseli delo z mladimi plesalci, ki jih lahko prvič povabim v svet klasičnega baleta. Kot pedagoginja se osredotočam na plesalčeve prednosti, vendar vztrajam pri odpravljanju šibkih točk in pravilni drži. Najpomembnejše mi je, da se plesalci v baletni dvorani počutijo dobro in jo z zadovoljstvom zapustijo."
69 views0 comments
bottom of page