top of page

Najava predstave v Semiču v spletki Dolenjskega lista

Updated: Apr 5, 2023

Dobrodelna gledališka multimedijska plesna predstava Življenje je vrednota, KC Semič

23.3.2019 | 19:00


V soorganizaciji z Rotarijskim klubom Semič - Bela krajina in sodelovanju s Kulturni centrom Semič, ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije in skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka organiziranih v Ustanova Mali vitez.


Prodaja vstopnic: Vstopnice po enotni ceni 10,00 € so na voljo v TIC-u, na spletni strani https://belokranjski-izdelki.si/store/vstopnice/kc-semic-zivljenje-je-vrednota/ in uro pred predstavo v KC Semič.


Po koncu dogodka bo v avli KC Semič potekala LICITACIJA zbranih umetniških del.


Avtorji del: Andrej Pavlič, Boris Zaplatil, Boštjan Kavčič, Boštjan Lapajne, Darko Slavec, Dragica Čadež, Drago Tršar, Jože Marinč, Jožef Vrščaj, Jožica Dujec, Jurij Kalan, Milena Gregorčič, Mirsad Begić, Robert Lozar, Rudi Skočir, Todorče Atanasov in Zdenko Huzjan.


https://www.dolenjskilist.si/2019/03/23/214536/napovedniki/obvestila/Dobrodelna_gledaliska_multimedijska_plesna_predstava_Zivljenje_je_vrednota_KC/

8 views0 comments

Comments


bottom of page