top of page

Lipica - naša velikonočna nedelja

Updated: Apr 12, 2023

Nedeljo smo tokrat preživeli v prav posebnem ambientu - domu znamenitih plemenitih živali - lipicancev. Bolj natančno v hotelu Maestoso v kobilarni Lipica, kamor smo zaradi izjemno vetrovnega vremena prenesli prizorišče plesne pravljice Objemi drevo!

Sicer nas je pričakalo sonce, a bi nam veter odpihnil našo sceno, predvidevamo pa tudi naše plesalke. Tako so nas gostili v kongresni dvorani tega prekrasnega hotela, ki je že na recepciji prikazoval lepo zasedenost.

Osebju hotela, še posebej tehniku Petru, ter njegovem pomočniku, kakor tudi vodji organizacije prireditev gospe Minki želimo izraziti našo hvaležnost in zahvalo za odlično organizacijo, prijaznost in fleksibilnost, predvsem pa za vašo gostoljubnost in pripravo dogodkov ob praznovanju Velike noči. Gostom hotela, kakor tudi dnevnim obiskovalcem kobilarne ste tako ponudili enkratne priložnosti za nove izkušnje in lepe preživete praznike - predvsem hvaležnim staršem otrok. Tako je del teh otrok in staršev domala v celoti napolnil dvorano in naše živalice dobrodelne plesne predstave Objemi drevo so lahko zaplesale svojo zgodbo o medsebojni pomoči, naklonjenosti in skrbi za svoje prijatelje.

Ponosni smo, da je ta pravljica doživela že 26 uprizoritev in nadejamo se, da nas boste morda povabili še kam, da prikažemo našo zgodbo na naš način tudi vašim najmlajšim in našo skromno pomoč namenimo društvu Junaki 3. nadstropja.


Vabljeni že to soboto v Notranje Gorice na dobrodelno gledališko plesno predstavo Življenje je vrednota, kateri bo sledila okrogla miza na temo kako nas težke preizkušnje naučijo živeti in kako zaživeti, ko je bolezen/preizkušnja enkrat mimo - z Mojco Buh, Tino Peterle, Tatjano Grča in Žigom Kastelicem. Vstop prost, prejeli smo tudi potrditev, da bo z nami častna pokroviteljica predstave gospa Vlasta Nussdorfer, člani ustanove Mali vitez, katerim namenjamo prostovoljne prispevke večera in mnogo prijateljev našega umetniškega dela, ki ga ustvarjamo v Katja Dance Company.

"Fajn bo!" Vabljeni!


Galerija Zoso - Damjan Simčič:


49 views0 comments

Коментарі


bottom of page