top of page

KDC na miklavževanju v Bruslju

Updated: Nov 27, 2023

Da, naše gostovanje v Belgiji se bliža. Čez 14 dni bomo v sodelovanju s Slovenia to the EU in Slovensko društvo v Belgiji nastopili na Veleposlaništvo Slovenije v Bruslju / Embassy of Slovenia in Brussels in European School of Brussels I Uccle z našo pravljico Pomislite na nas! Neizmerno se veselimo novi dogodivščini s slovenskimi otroci, učitelji in EU poslankama in predstavniki Slovenije v Belgiji.Miklavževanje je vsakoletni dogodek za otroke, ki ga letos prvič skupaj organiziramo Slovenska Ambasada v Belgiji in Stalno predstavništvo Slovenije pri EU ter Slovensko društvo v Belgiji. Poleg Miklavža nas bo tokrat izjemoma obiskala plesna skupina Katja iz Slovenije in nas popeljala v pravljični svet.

Plesna pravljična predstavaPomislite na nas” je namenjena otrokom in jih uči o škodljivem vplivu petard in ostalih pirotehničnih sredstev na živali. Predstava ima prav tako humanitarno noto, saj z njo zbiramo donacije Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana.

Otroke pa bo, kot vsako leto, s svojim obiskom razveselil tudi Miklavž, ki nam je zaupal, da ima veliko daril, predsvsem za vse pridne otroke. Z vsemi otroki se bo Miklavž tudi slikal, otroci pa mu bodo lahko zaupali svoje želje in male skrivnosti.

Čudovita predstava za otroke in sproščeno druženje za družine. Prisrčno vabljeni vsi, ki si želite sproščenega večera in druženja v slovenskem jeziku.


Pomembo: če želite, da Miklavž vaše otroke obdaruje, prinesite zavito darilo v vrednosti 20€ pred predstavo; ne pozabite pripisati imena in priimka otroka na darilo. Vsa darila bodo miklavževi pomočniki pridno varovali vse dokler jih Miklavž ne bo izročil dotičnim otrokom.

Po predstavi je predvideno prijetno druženje.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma do 27. novembra.

Lepo vabljeni!

Kdaj: četrtek, 30. november 2023 ob 18.uri

Kje: Boulevard du Régent 45-46, 1000 Bruxelles

PRIJAVA: Skrbno izpolnite obrazec


8 views0 comments

Comments


bottom of page