top of page

Katja Vidmar odhaja, a Življenje je vrednota ostaja!

Updated: Apr 5, 2023

Včasih se življenje obrne in pokaže neko novo pot, ki je sicer drugačna in predvsem se mora človek odločiti, ali sprejme izziv, ampak ker se ne ustrašim ničesar, odhajam novim dogodivščinam naproti − naša pot se ne končuje, ampak samo širi. Nadaljujemo s predstavo Življenje je vrednota, najprej 30. 11. 2019 v Postojni, potem 14. 12. 2019 na Ravnah in potem naprej, dogovarjamo se za izvedbo v Tuzli, poskušamo navezati stik v Bruslju in predstavo ‘peljati’ tudi tja.

Ustvarjamo tudi novo plesno pravljico z naslovom Oprosti! za otroke in se že dogovarjamo za izvedbo v Kamniku, Radovljici, Ljubljani, na Vrhniki …

Sodelujemo pa tudi z avstrijsko koreografko pri projektu ob 100. obletnici plebiscita. Vesela sem, da sem spoznala, da so zdaj z mano plesalci, plesalke in ostala ekipa, ki jim lahko zaupam in zato lažje kombiniram svoje plesne in profesionalne aktivnosti. Skratka jesen je prinesla nove izzive in veselim se novih izkušenj in sodelovanja z novimi plesalci in plesalkami. Tole potovanje med tujino in domom bo nova izkušnja in hkrati motivacija. (je komentirala Katja Vidmar za naš portal odhod v Bruselj, kjer je v začetku novembra začela delati na Evropski šoli kot učiteljica slovenščine. A seveda plesa ne bo zanemarila in odslej bo plesala na relaciji Belgija-Slovenija. Kot pravi, pot se ne končuje, ampak širi. Vabljeni najprej v Postojno in nato na Ravne na Koroškem, ker Življenje je vrednota. Srečno, Katja in Albert (Podrekar, op. u.))


2 views0 comments

Comments


bottom of page