top of page

Katja Dance Company. S predstavo Življenje je vrednota prihaja na Bled!

Updated: Nov 21, 2022


Že tretjič zaporedoma je dobrodelna plesna predstava Življenje je vrednota, s katero zbiramo denar za ustanovo Mali vitez, ki pomaga mladim, ozdravljenim od raka, navdušila gledalce in stoječe ovacije na koncu so dokazale, da smo prinesli nekaj novega, posebnega, nepozabnega. Pevka Klara Jazbec je po predstavi na svojem FB-profilu zapisala: "Zelo vesela in ponosna sem, da sem bila lahko del te zgodbe. Predstava je resnično vredna ogleda. Hvala tudi celotni ekipi, ki me je tako lepo sprejela."


Plesalci smo ponosni, da smo s svojim plesom nagovorili gledalce in se dotaknili njihovih src. Častna pokroviteljica projekta, gospa Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic, je na začetku predstave poudarila, kako pomembno je, da s takimi projekti podpremo ustanove, kot je Mali vitez, in pokažemo sočutje in ljudem, ki se borijo z rakom, pokažemo, da niso sami.


Marsikdo je s solznimi očmi po predstavi čestital plesalcem in jim zaupal, da so v predstavi začutili svojo zgodbo, ker so izgubili koga, ki se je boril z rakom ali so ga sami doživeli. S svojimi zapisi na FB-profilu in v spletni pošti so v zapisih izražali svoje občutke in se zahvaljevali z besedami: ‘Hvala vam za izjemno predstavo, ki je ne bomo pozabili!’ V Šentvidu smo poželi stoječe ovacije, v soboto, 17. 6., ob 20.00 pa prihajamo na Bled in vas srčno vabimo, da se nam pridružite in podprete projekt. Izkupiček od prodanih kart bomo namenili nekomu v vašem kraju, ki se bojuje z rakom in potrebuje našo pomoč. (so za naš portal sporočili ustvarjalci predstave Življenje je vrednota na čelu z iniciatorko in glavno koreografinjo predstave Katjo Vidmar.)


https://www.paradaplesa.si/ritem-izjav/katja-dance-company-s-predstavo-zivljenje-je-vrednota-prihaja-na-bled/.WU0YscaB3dc

1 view0 comments

Comments


bottom of page